TAG || Guilty Pleasures

Ik hou van tags en ik kwam laatst weer een nieuwe tegen. Iemand benieuwd naar mijn guilty pleasures?

Film: Phantom Of the Opera

Ik heb de film een keer of 5 gezien voordat ik wist dat Gerard Butler erin speelde. Ja, dom momentje. Ik hou van de Phantom of the Opera. De liedjes, het verhaal. Mijn favoriete uitvoering is toch wel die in de Royal Albert Hall voor de 25e verjaardag. Ik kijk het meestal als ik verdrietig ben, of als ik op bed lig met veel pijn.

Serie: Dancing with the stars

Ik vind het zo jammer dat ik niet meer een heel uur kan dansen. Ik vind ballroom dansen zoals de tango en engelse wals en quickstep zo leuk en ook de cha cha cha was super om te dansen. Echt iets wat ik samen met Pieter kon doen en ik genoot van elke minuut. Totdat het zoveel pijn begon te doen dat het niet meer leuk was. Nu kan ik wekelijks genieten hoe celebs hun bloed, zweet en tranen in een dansroutine stoppen. Echt amazing! Een van mijn favoriete dansen van afgelopen seizoen is deze cha cha cha van Elizabeth Berkley (Jessy in Saved by the Bell) en Val Chmerkovsky *yum*. Ook lach ik me rot om de jury. Bruno <3

Muziek: Westlife

Ik ben westlife fan van het eerste uur. Mijn hart brak echt toen ze aankondigden om er mee op te houden. Na 12 albums was de koek helaas op. Ik kan met elk nummer meezingen en ik kan ook echt de hele dag alleen maar naar westlife luisteren en niet verveeld raken. Ik heb ze twee keer live gezien. De derde keer werd hun concert in nederland afgelast. Ik wilde zo graag naar Dublin vliegen om daar hun laatste concert live te zien, maar ik kreeg mn moeder niet mee omdat het te duur was. Dan maar DVD’s kijken!

Snack: Stokbrood met vanalles.

Tzaziki (met enorm veel knoflook), garlan (kruidenroomkaas met knoflook), pindakaas, pindasaus (ook met veel knoflook), knoflooksaus. En dan het liefste zo donker mogelijk stokbrood. Boekweitgrutten (driekeerwoordwaarde ;)) pompoenpitten, vanalles. Ik doe het niet zo vaak, maar om de zoveel tijd mag het wel. En dan wel ontbijt en lunch, want anders is je stokbrood niet meer lekker.

Activiteit: In bed tv kijken

Meestal word ik wakker als pieter klaar is met douchen en dat is ongeveer 8 uur, en als hij gaat werken is dat zo half 7. Soms val ik nog in slaap, maar meestal ook niet en dan blijf ik lekker in bed liggen en kan ik via XMBC lekker van de server mijn favoriete series kijken. Supermakkelijk en heerlijk lui.

Absurde verzameling: konijnenbeeldjes

Nagellak is niet echt een guilty pleasure vind ik zelf. Al heel lang, zeg 15 jaar ben ik gek met konijntjes en krijg en koop ik beeldjes van konijntjes. Het is al best een paar jaar geleden dat ik de laatste kocht, maar ik kan ze niet wegdoen.

Crush: Jim Caviezel

Ik ben echt superfan van Person of Interest. Als je het mij vraagt een van de beste shows die nu lopen. Het verhaal, het acteerwerk, alles. Jim speelt Mr. Reese, oud millitair dat door een millionair een baan heeft gekregen als beschermengel. Via een mashine krijgen ze sofinummers van mensen die in levensgevaar zijn en dan moeten zij uitvinden of het een onschuldig iemand is of een crimineel en het gevaar stoppen. Jim is iemand die knapper wordt met leeftijd en in de serie loopt hij constant in pak (dikke plus) en bevecht hij in zn eentje hordes mannen en loopt geeneens kleerscheuren op. Hij speelde ook de Count of Monte Christo en ook Jezus in Passion of the Christ.

Kleding: Noorse Print

Mijn nieuwste guilty pleasure. Ik ben nu zelfs een poging aan het doen tot breien! Ik wil zelf zo’n trui kunnen maken. Je hebt van die noorse ijssterren, elanden, ijsvlokjes, ruitjes. Rood/wit, Blauw/wit, Zwart/grijs/wit. I like it!

Boeken: Vampier Young Adult

Ik hou van lezen maar met mijn medicijnen is mijn concentratie soms ver te zoeken. Dan lees ik twee regels en dan dwaalt mn gedachte af “niet vergeten dit morgen te kopen” “dat moet nog in de was”. Ik was ooit een boekenwurm, maar nu helaas niet meer zo. Waar ik nu enorm van kan genieten zijn van die Twilight achtige boekenseries. Zo was ik afgelopen zomer helemaal hooked aan de Your Guardian Angel reeks.
Guilty Pleasures.. Wat zijn die van jullie?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heel erg leuk om te lezen, supertoffe tag!

 2. Reply

  super leuke tag is dit ;D

 3. Reply

  Leuke Tag! Ik ga ‘m binnenkort ook doen! Die Cha Cha is heerlijk, zo jammer dat er niet meer zo iets op Nederlandse TV is!

 4. Reply

  Leuke tag, echt leuk om te lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge