TAG || December

Deze tag gaat rond op beautyblogs en ik vind het een superleuke tag. Ik ben dol op december en alle gezelligheid die het zich meebrengt.

1. Wat vind je het leukst aan de maand december?
Sinterklaas en Kerst. Lekker met familie gezellig bij elkaar komen. Meestal vieren we Sinterklaas met Pieters familie en Kerst is sinds ik klein was al voor mijn moeders kant van de familie. Babi maakt er altijd een gigantisch feest van. Ze halen karper en snoepjes uit Duitsland, ze bakt kerstbrood, ze hebben altijd een supergrote kerstboom, en uiteraard een uitgebreid feestmaal. Ik kijk er elk jaar weer naar uit (klik hier voor foto’s van vorig jaar). Ook de liedjes vind ik elk jaar weer zo leuk om te luisteren. Vorig jaar maakte ik een post met mijn favorieten.

2. Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?

Nou ik heb nu een nieuwe favoriet; La Vie Est Belle van Lancome. Geen idee wat ik vorig jaar droeg, maar ik weet dat ik Midnight Rose kreeg en dat associer ik met Kerst.

3. Wat zijn drie producten waar je niet zonder kan deze maand?

Ik hou van mn 8 hour cream van Elizabeth Arden, nieuwe blush van Make Up Studio, en nog steeds mijn Naked2 palette van Urban Decay.

4. Wat is jouw favoriete look voor deze maand?

Ik houd het vrij naturel, want als het ‘s ochtends nog donker is en ik weg moet heb ik meestal geen zin om uitgebreid te makeuppen. Blush, concealer, wat oogschaduw, likje mascara. Meestal gewoon zoiets.

5. Wat is je favoriete meest glitterende product?

Mijn nieuwe highlighters van Essence: Elf Yourself en Bella’s secret. Ook mijn nieuwe blush van Make Up Studio bevat een best aantal shimmers. Vergelijkbaar met Rose Gold van Sleek. Ow en laat ik de Gold Leaf Topcoat van Catrice en White Cap van China Glaze niet vergeten!

6. Wat is je favoriete kerstversiering?

De kerstboom. Allemaal gezellige kleine lichtjes en de kerstballen. Ook de kerstkaarten op de deur en ook de versieringen in de stad vind ik superleuk.

7. Van welk snoepgoed ga je veel te veel eten deze maand?

Mamma maakt elk jaar een gigantische hoeveelheid koekjes zelf. Die zijn altijd zo lekker. En het is misschien geen snoep, maar zelfgemaakte salade en wienerschnitzels zijn minstens net zo lekker.


8. Wat is je favoriete kerstfilm/serie?

Iets wat elk jaar weer met Kerst op tv is, is Drie Wensen Voor Assepoester (Tri orΓ­sky pro Popelku). Het is een Tsjechische film uit de jaren 70, vergelijkbaar met Sissi. Het is meestal iets wat ik samen met mn moeder en oma kijk.

9. Wat hoop je dat de kerstman je geeft dit jaar?

Hoewel kadootjes erg leuk zijn wens ik met Kerst nooit voor dingen onder de kerstboom. Ik wens ieder jaar dat we het jaar erna allemaal weer samen kunnen zijn. Maar als het over makeup gaat. Het Vice palette staat hoop op mijn verlanglijstje.

10. De feestdagen draaien om liefde voor je medemens. Wil je iemand een shout-out geven?
Aan Babi en Dede. Al sinds kleins af aan zijn het mijn favoriete personen op aarde en ik kan me Kerst niet zonder hun voorstellen. Zij waren altijd de logeeropa en oma. Gelukkig woon ik nu iets dichterbij zodat ik ze vaker kan zien. Helaas wordt hun gezondheid steeds minder goed en hoop ik dat we dit jaar uberhaupt kerst kunnen vieren.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind deze TAG echt leuk! Ik houd van december!

 2. Reply

  Leuke tag! πŸ˜€

  Latest Post: Winactie!

 3. Reply

  Leuk ingevuld deze tag! πŸ™‚

 4. Reply

  Leuke tag met leuke antwoorden!

 5. Reply

  echt een super leuke tag πŸ˜€ leuk om je antwoorden te lezen :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge