TAG || De Tag-tag

Laatst tagde Belinda mij en tijd om deze tag in te vullen. De Tag-tag is niet zomaar een tag zoals de Whatโ€™s In My Bag en My Boyfriend Does My Make-up tag. Het is juist een tag over al deze tags!
Dus laat ik maar beginnen!

1. Wat is je favoriete tag?

Lastige vraag. Ik denk de 50 random things about me tag. Allemaal feiten over iemand. Grappig, gek, iets wat je helemaal niet had verwacht, maar ook gewoon leuke feiten. En ik denk ook wel de Nagellaktag. Ik hou van nagellak en ik ben ook benieuwd hoe andere bloggers daarover denken.

2. Welke tags heb je zelf (al) gebruikt/zou je willen gebruiken in de toekomst?

|| Hoeveel Heb Jij? ||ย โ€˜Hoe fake ben ik?โ€™ || 50 Random Things About Me ||ย 25 likes and dislikes || Personal Travel Favorites || Nagellaktag || Boyfriendtag || That’s Who I Am || Show Your Stash || Get To Know Me Better || December || No Shave November || What I Already Did || Quotes To Live By || Van 10 Tot 1 || Before I Die || Been There, Done That || 7 Deadly Sins Of Beauty || Letโ€™s get very personal || 40 Beautyquestions || Nagellak || Als Ik Een … Was || 15 Thing About Me || 25 Questions || 99 Things || Door De Jaren Heen || Show Your Screen || Mobile Tag || Als Ik Zeg || Handwriting/3 Thing Tag || ABC About Me ||

Welke tags ik nog wil doen? Ehm weet ik niet, misschien de Autumn Tag misschien?

3. Welke tags spreken je minder/niet aan?

Ik denk de what’s in my bag tag. Ik ben ergens niet zo nieuwschierig naar wat anderen in hun tas hebben. Is dat raar? Ik zou denk ik ook niet zo’n filmpje zou opnemen. Ook de food challenges hoeven van mij niet zo. Potjes olvarit eten bijvoorbeeld. Ik zou ze niet eens aan mn kindje willen voeren, laat staan dat ik ze zelf zou willen eten. Ook de chubby bunny challenge. Leuk idee, maar ik hoef mensen echt niet al die spekjes uit te zien spugen.

4. Over welke tag verbaas jij je?

Verbaast is denk ik een groot woord maar ik zit bij sommige mensen met grote ogen te kijken wat voor hele lijst aan producten mensen gebruiken bij de ‘Wat is je gezicht waard’ tag. Ik heb een hoop oogschaduw en blush waarmee ik kan varieren, maar ik heb niet het idee dat ik zoveel producten gebruik voor een dagelijkse look.

5. Wat voor tag zou jij nog willen zien?

Misschien een tag over parfum? Of alleen over oogschaduw. Wat voor verschillen tussen de merken wel en niet fijn zijn?

Dankjewel Belinda voor het taggen! Ik tag Miriam, Femke, Angelique, Mariska & Miriam! Zijn er tags die jij nog graag zou willen zien?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oeh leuke tag! Deze ken ik nog niet :3

 2. Reply

  Hahahaha, leuk idee en leuk om te lezen!

 3. Reply

  ah super leuk dat je mij getaged hebt, deze ga ik binnenkort invullen. Leuke vragen en je hebt er leuk op geantwoord, aardig wat tags heb je al gedaan ๐Ÿ™‚

 4. Reply

  super leuke tag dit ๐Ÿ™‚

 5. Reply

  hahaha, wat een grappige tag! Leuk ๐Ÿ™‚

 6. Reply

  Leuke tag is dit. Ik kan nog weinig beantwoorden want ik heb nog niet veel tags gedaan

 7. Reply

  Ik heb deze tag ook gedaan ^^ Leuke antwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge