Tag: Create it your way!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag heb ingevuld. Ik kwam een leuke tag tegen. Ik vond sommige vragen wel lastig, maar sommige ook superleuk.

1. Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Ik houd van subtiel. Mijn favo geur is toch wel rode bessen. De action had afgelopen winter kaarsen in glas met die geur en daar was ik helemaal dol op. Ik heb er denk ik wel 4 opgemaakt. Ik hou niet van sterke geuren. Dat je tegen een muur aanloopt zegmaar. Als ik er zelf een mag maken is de kaars zelf in een gradient natuurlijk. Van wit naar rood denk ik.

2. Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Oh wat een moeilijke vraag. Nu op dit moment zou ik gaan voor een neon zandlak in het felgeel met gouden shimmer ofzo.

3. Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Mijn huid is op het moment erg droog en ik smeer wel drie keer per dag dagcreme op. Ik wil wel een dagcreme die supervoedend is, met SPF 50 en een beetje shimmer erin voor een mooie glow. Voor die dagen dat je snel weg wilt. Dagcreme op, mascara, lipgloss en gaan.

4. Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Ik heb zelf een kookboekje met de lekkerste dingen die mijn moeder en oma altijd maakten. Nou kan ik het zelf nog niet goed, want ik vind koken met een snelkookpan nogsteeds best wel eng. Ik zou wel een boekje over mijn reuma willen schrijven, maar ook mijn eigen nailartboek en een zelfbedacht verhaal lijkt me ook onwijs tof.

 

5. Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Dat lijkt me zo vet! Ik zou een nieuwe scifi willen maken. Een avontuur in space met een supergaaf ruimteschip en gekke aliens en gave wapens en natuurlijk.. impending doom. Geen idee precies waarover, maar geinspireerd door Star Trek en Battlestar Galactica!
Ik zou overigens ook mn favo boek willen verfilmen, maar dat zou ik veel liever in serie vorm willen doen. De laatste keer dat ik het boek las zag ik het al helemaal voor me.

6. Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Ik weet niet of ik dat echt zou willen, maar doe mij maar een winkeltje in Amsterdam met een mix van Sephora, Beautybay enzo. Alle mooie merken zoals Urban Decay, Too Faced, Illamasqua, Tarte, Stila, Lorac, Anastasia. Maar ook een hele muur vol nagellak! OPI, China Glaze, Nails Inc, Golden Rose, Yes Love, Nfu Oh, Essie, A-England, en natuurlijk mijn eigen nagellakmerk en nailartools.

7. Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Een die dwijlt en poetst. En de was kan opvouwen. Ik haat dat! Ik ben helemaal kapot na het dwijlen of de ramen lappen. Laat die robot dat lekker doen. Mn konijntjes verschonen kan die ook en stofzuigen en stoffen. Ja gewoon het hele huishouden.

8. Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Ehmm.. Ja geen idee. Misschien iets met mijn stash? Plaatjes en namen erin en mn wishlist en dat ik dat makkelijk op mn pc kan bewerken en op mn phone kan zien als ik in de winkel sta. Oh en hij kan zoeken naar lakken die ik voor mn neus heb, want dan wil ik swatches zien.

9. Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
ja, makkelijk. Een voskonijntje dat geknuffelt wilt worden. Mijn nijntjes vangen is dagelijks een kriem en ik wil gewoon uren knuffelen. Eentje die zindelijk is en me op mn bed komt opzoeken. Als ik dat nu met Mimi en Sooki doe piesen ze of het bed onder of ze zitten onder het bed en komen er nooit meer onder vandaan.

10. Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?
Ik een superheld. Lol. Ehm.. Ik wil sowieso kunnen vliegen en superhard kunnen rennen. Hoog kunnen springen lijkt me ook wel leuk. Felroze kill bill achtig pakje. Beetje wat Iggy nu in dr nieuwe Black Widow clip heeft. Telekinesis lijkt me ook supervet. Gewoon smizen en dan dingen kunnen verplaatsen.

11. Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Iets wat ik altijd wel gemist heb is iets van boekhouden op de middelbare. En communicatie. Als ik ruzie had met mn ouders bv was het gewoon zo hard mogelijk schreeuwen wat jij vond en niemand luisterde naar elkaar. Daar schoot je neits mee op. Leren onderhandelen en luisteren. Ik leerde dat op therapie pas. ‘Dus als ik dit en dit doe, doe jij dat en dat’. Ik had zelf ook nog spaans gewild. Oh, misschien een vak waarbij je zelfvertrouwen leert. Waar iedereen positieve punten naar voren schuift en kritisch is en je verbeterpunten opnoemt. Waar je niet uitgelachen wordt en met elkaar moet samenwerken. We hadden wel een vak wat verzorging heette, maar daar leerde ik pannenkoekenbakken en kregen en een pak met onhandig grote tampons. Meer weet ik er echt niet van. Wel dat de leraar een creep was.

12. Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Ik hou van yoghurtijs en bananenijss.. maar ook van frambozenijs en mangoijs. Doe mij maar combi’s van alle drie die smaken met yoghurt.

13. Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Ik hou wel van cocktails. Lekker exotisch. Mango en ananas ofzo. en dan ook nog iets van aardbei misschien.. dan kan je zo’n gradient drankje maken.

14. Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Een leuke gekke bek, maaar watvoor iets weet ik niet.

15. Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Mijn droomhuis staat in Portugal.. of misschien Marokko. Ergens waar het het hele jaar lekker warm is. Vlak bij het strand. Mooi uitzicht op de zee. Mooie tuin vol met fruitbomen. Lekker terras, grote ren vol met konijntjes. Verder maakt me de inrichting niet zo veel uit. Zolang de bank maar lekker zit. Misschien tegels binnen zodat het daar lekker koel is.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Dit is echt zo’n leuke tag! Ik heb nu echt zin in een ijsje van de Australian, zo jammer dat hij weg is bij ons..
  Anna recently posted…MY BIG FAVE #2 | JIMMY CHOO FLASHMy Profile

 2. Reply

  Leuk om dit te lezen!
  Beau recently posted…BOEKREVIEW: Toen ik je zag – Isa HoesMy Profile

 3. Reply

  Onwijs leuke tag! Je eigen nagellak creëren zou zo tof zijn!
  Dana recently posted…30 WEEK BLOG CHALLENGE: FAVORITE QUOTEMy Profile

 4. Reply

  Wat een leuke tag, leuk om zo te lezen wat voor een dingen je zou willen, en die poetsrobot….als je die hebt gevinden, laat het dan even weten….die wil ik ook graag 🙂

 5. Reply

  Wat een leuke tag! Echt heel erg leuk ingevuld!
  Nicole recently posted…How to: OrganizeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge