TAG – Confessions Of A Nail Polish Addict

Het is echt al een hele tijd geleden dat ik eens een TAG gedaan heb. Er zijn er de laatste tijd minder heb ik het idee en ik heb er geen gezien waardoor ik em gelijk zelf wil invullen. Dus mocht je een leuke tag gezien hebben die ik moet invullen; laat hieronder even een linkje achter! Confessions of a nail polish addict. Geen idee waarom ik deze niet eerder gezien heb. Misschien omdat het een engelse tag is en ik niet zo veel engelse bloggers volg.

1. What nail polish are you wearing on your nails (and toes) right now?

Welke nagellak draag je nu op je nagels (en tenen)?
Op mijn handen heb ik nu China Glaze Flip Flop Fantasy. Een felle oranje neon lak die een beetje meer een pasteltint heeft dan een marker oranje neon. Op mijn tenen heb ik P2 Working Girl -oh- omdat die bij mn jurkje matchte naar mn broertjes diploma uitrijking.

2. What is one nail product you can’t live without?

Zonder welk nagelproduct kan je echt niet leven?
Sneldrogende topcoat! Ik gebruik vooral die van Essence. De Better Than Gel Nails Top Sealer (ik hoefde niet eens op te zoeken hoe deze precies heet, kan je nagaan) werkt imo net zo goed als Seche Vite en is een stuk goedkoper en beter verkrijgbaar. Dat ik niet zonder zit omdat mn pakje nog onderweg is of dergelijke capriolen. Gewoon naar de kruidvat.

3. What is your favorite nail brand (mainstream and indie)?

Wat is je favoriete nagellak merk (gewoon en indie)?
Hmm jaa.. ik mag er zeker maar 1 noemen? Waarom zijn die tags altijd zo moeilijk? Kiko, Essence, Yes Love, China Glaze, en Illamasqua.

Veel Indie merken heb ik niet. Als ik zo kijk kom ik eigenlijk niet veel verder dan Big City Nails, Lacquester en Let it Glitter. Oh nee, niet waar. Ik heb ook van lieve Pippi een lakje van Cult Nails gehad. En die staan eigenlijk op de ‘my precious!!’ plank in mn rek. De indie lakken die ik heb vind ik wel heel mooi en het geld waard.

4. What kind of nail shape do you wear (short or long)?

Wat voor vorm hebben jouw nagels? Kort of lang?
Het liefst lang, maar daar heb ik niet altijd het zeggen over. Ik wil meestal squoval (wat een kakwoord), maar soms ziet het er raar uit. Maar echt oval zijn ze ook niet.

5. What is your go-to colour?

Wat is je standaard kleur?
Ik denk pastel kleuren. En dan meestal roze en peach. Maar de lak die ik kies hangt altijd van mn bui af. Dat is het mooie aan nagellak. En om eerlijk te zijn draag ik meestal er een nailart overheen.

6. What is your favourite nail polish finish?

Wat is je favoriete nagellakfinish?

Heel lang is dat creamy geweest, maar ik begin nu matte toch ook wel onwijs te waarderen. De textured lakken waren toch wel een trend en die zijn voor af en toe. Hoewel ik veel holo’s heb draag ik die niet supervaak.

7. What’s on your nail polish wishlist?

Wat staat er op je nagellak verlanglijst?

Meer holo’s! Misschien gek na mijn vorige antwoord, maar ik wil heel graag lakken van ILNP.
8. When do you usually paint your nails (morning, afternoon or evening)?

Wanneer lak je meestal je nagels? ‘s Ochtends, ‘s middags of ‘s avonds?
Ja. Nog net niet de hele dag door, maar wel wanneer het mij uitkomt en dan maakt me het tijdstip niet uit.

9. What’s your top nail tip you swear by?

Bij welke nageltip zweer je?
Vaak je (naakte) nagels met olie insmeren. Niet alleen je huid, maar ook gewoon je nagels. Beetje inmasseren en in laten trekken. Enne.. water vermijden, want daardoor splijten ze.

10. What nail polish do you regret buying?

Van welke nagellak heb je spijt dat je deze kocht?
Nubar en Essie. Nubar schijdt heel snel en daar baal ik van. Dan voelt het alsof de kwaliteit niet goed is, want bv Essence heeft dat zelfs nauwelijks. Essie omdat ze duur zijn en niet zoveel beter. Ik heb een hoop creamy lakken die ik zonde vind om gradients mee te maken, maar verder eigenlijk nooit draag. Ik ging een beetje mee in de hype.

11. Neons or pastels? Brights or darks?

Neon of pastel? Fel of donker?
Ja! Ik hou van neons, maar nog meer van pastelkleuren. Maar heb wel liever felle kleuren dan donkere kleuren. Ik draag echt alleen zwart in nailarts. Of misschien onder een duochrome.

12. What is your holy grail white, black and neutral polish?

Welke lakken zijn de perfecte witte, zwarte en nude lakken?
Zwart en wit heb ik van Sinful Colors. Twee euro per lak en dekt supergoed. Budget en win! Een nude polish heb ik van China Glaze. Great Barrier Beige heb ik in het begin van mijn blogcariere gekocht en is nog een lak met 19ml. Nu is het glas dikker en zit er ‘slechts’ 14ml in.

13. What is one brand you want to try but haven’t yet?

Welk merk wil wil je nog eens proberen?
F.U.N. wil ik nog wel uitproberen en meer Dance Legend.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een toffe tag Lin. Leuke antwoorden! Mogen we de tag overnemen? 😉 Xxx

  1. Reply

   Daar is het een tag voor. Ik ben benieuwd naar je antwoorden!

 2. Reply

  Super leuke tag! De foto’s erbij zijn echt prachtig!

 3. Reply

  Leuke antwoorden heb je gegeven!

 4. Reply

  Leuke tag en leuke antwoorden heb je gegeven! Kende deze tag ook nog niet.

 5. Reply

  hij is leuk, leuke tag! Deze kende ik nog niet, waarschijnlijk ook omdat ik eigenlijk geen engelse blogs lees 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge