Tag: All I want for Christmas

Eva vroeg me laatst of ik haar tag wilde invullen. Ik hou van tags, dus kom maar op. Vandaag doe ik haar All I Want For Christmas tag.

1. Wat is je favoriete kerstliedje? En het meest verschrikkelijke?

Ik hou van Baby It’s Cold Outside, I’ll be home for christmas, The Christmas Song, O Holy Night en Silent Night. Dat soort liedjes. Ik ben superblij dat Kelly Clarkson nu ook een kerstalbum heeft. Ik ben echt dol op Wrapped in Red. Maar ook Noel van Josh Groban draai ik graag om in kerstsferen te komen.

Kerstnummers die ik echt niet meer kan aanhoren zijn All I Want For Christmas van Mariah Carey en Last Christmas van Wham! Die heb ik gewoon tevaak gehoord. Dan zet ik de radio gewoon af.

2. Wanneer zet je je kerstboom op? En in welke kleur zijn de accessoires? (Het liefst zien we foto’s natuurlijk!)

Dit jaar hebben we geen sinterklaas gevierd, dus heb ik onze nepboom 4 december opgezet. Ik zat me al een week te verheugen, en toen de boom eenmaal kaal stond, was de zin om de boom te versieren helemaal weg. Ik heb de leukste ballen erin gehangen en de slingers eromheen gedaan, candy canes op takken gehangen en toen was ik er klaar mee. Voordeel aan een nepboom is wel dat de lampjes er nooit uithoeven. Ik vouw de takken horizontaal, twee stekkers in een verdeeldoos met schakelaar en klaar.

Op de foto zie je een egeltje (wit) en vogeltje (roze) van glas die ik van mamma kreeg het eerste jaar dat ik uit huis was. Later kreeg ik van mijn tante een rozegouden hartje voor in de boom. Zo heb ik familie toch een stukje dichterbij.

3. Als ik de Kerstman was, dan zou ik…….
Zou ik de alleenstaande pappa’s en mamma’s die niet zo veel te besteden hebben een handje helpen zodat de kindjes die geen kadootjes onder de boom vinden toch pakjes hebben. Ook maak ik nog een rondje door de ziekenhuizen om de kindjes die niet naar huis mogen omdat ze te ziek zijn op te vrolijken.

4. Wat is jouw ultieme kerstgevoel?
Met familie zijn, kerstboom op de achtergrond, kerstkoekjes, kerstbrood, overal kaarsjes aan, eend of gans op tafel, allemaal nettere kleding aan en toch ook wel kadootjes. Maar vooral familie.

5. Wat zijn je persoonlijke wensen (cadeaus en niet-materiële wensen) voor deze Kerst?

Ik hoop dat Pieter en ik komend jaar naar Utrecht gaan verhuizen. Ik hoop dat Pieter en ik naar Disneyland Parijs gaan. Ik wens dat mijn nieuwe medicijnen (waar ik begin januari mee start) beter werken dan wat ik nu heb. Ik wens dat mijn reuma een stabiel jaartje heeft. En heel stiekem, wens ik dat pieter komend jaar op zn knie gaat. Qua cadeau’s wens ik een nieuwe handtas, en een videocamera.

6. Wat zijn je maatschappelijke wensen voor deze Kerst?
Dan ga ik toch heel cliche zijn, maar vrede op aarde. Ik vind het vreselijk dat er in Syrie, Iran, Afghanistan, Soedan en andere delen van Afrika nogsteeds grote oorlog heerst. Lijkt me vreselijk om omringt te zijn met kogelschoten en bombardementen om je heen en niet weten of je familie die dag nog heel thuiskomt.

Wat zijn jouw wensen voor 2014?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wereldvrede zou inderdaad mooi zijn!

 2. Reply

  Wat een leuke tag. 🙂

 3. Reply

  Super leuke tag en wat een leuke boom !

 4. Reply

  Wat een mooie tag! En die kerstboom is schattig!

 5. Reply

  Leuke tag! echt snoepige kerstboom!

  “Wat zijn jouw wensen voor 2014?”
  Dat het weer zo’n jaar als dit jaar wordt en nog leuker 😀

  Slaap lekker! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge