nailart_sugar002
Nagellak, Nailart

Tum Tum Nailart

In de nailartwereld komen steeds weer nieuwe trends. Waren we vorig jaar helemaal ondersteboven van crackle, dit jaar het is kaviaar. Het eerste merk wat heb gezien dat met Nail Caviar is Ciaté en mijn nailart is daarop geinspireerd. Bij Jen van The Polishaholic zag ik fuzzy nails en dit is dus nail caviar.


Ik vind het een hele leuk geslaagde nailart. Supersimpel! Het is hetzelfde principe als bij Nail Caviar. Je lakt je nagels met een basecoat, vervolgens 2 of 3 laagjes met de kleur van jou keuze. Ik heb hier gekozen voor Barry M Shocking Pink. Net nadat ik het tweede laagje had aangebracht heb ik er met een fan brush (kan denk ik ook met een lepeltje) een schepje suiker overheen gegooid. That’s right! Gewoon suiker. Dan krijg je het effect zoals op de bovenste 3 fotos’s. Op de onderste twee foto’s zie je dezelfde manicure met een laagje topcoat. Zo komt de basiskleur een beetje beter naar voren. Je moet alleen oppassen als je geen topcoat gebruikt en je handen wilt wassen. Dan lost alle suiker uit. Met topcoat blijft het vrij goed zitten na wasbeurt. Of het een douchebeurt overleeft weet ik niet.

Wat vind jij van deze nailart? Vind jij het leuker met of zonder topcoat?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Claudia March 29, 2012 at 08:10

  Ik vind het zo gaaf! <3 Wat een heerlijk idee!

 • Reply Marieke March 29, 2012 at 09:07

  Hahaha dat is wel heeeel vet! Ik zou het met topcoat doen.

 • Reply Lotte March 29, 2012 at 09:12

  Wat origineel! Het lijkt me niet heel praktisch, maar het staat wel heel erg leuk.

 • Reply femketje March 29, 2012 at 09:22

  wat een gaaf idee!

 • Reply Cynthiiaa March 29, 2012 at 09:40

  Wauw, wat gaaf zeg! Het idee is echt leuk, het ziet er ook amazing uit. :)

 • Reply Belinda March 29, 2012 at 10:11

  Haha, geniaal! 😀 Ziet er goed uit! Ik dacht al, hoe heeft ze dat gedaan? Maar suiker dus, haha. Slim. :)

 • Reply Nicole March 29, 2012 at 17:18

  ziet er heel leuk uit!
  toch is het niet iets dat ik zelf ook zou na maken.. ik houd er niet zo van als er zo iets diks op mijn nagels zit..

 • Reply Elien March 29, 2012 at 18:57

  heb het net geprobeerd, maar het lukt me niet :(

  • Reply Lin March 31, 2012 at 10:29

   Wat lukt er dan niet? Eerst heb ik de basecoat goed laten drogen, daarna het eerste laagje van de nagellak. Vervolgens heb ik een dikker laagje nagellak aangebracht en dan de suiker erover heen gestrooid. Nagel voor nagel. Vervolgens een sneldrogende topcoat. Of gewoon een topcoat en Dry Drops van bv Essence. En dan goed laten drogen. Succes!

 • Reply janina March 29, 2012 at 19:07

  Heel erg leuk!

 • Reply Juudith March 29, 2012 at 20:41

  Ziet er echt super leuk uit!!

 • Reply Mariska March 30, 2012 at 17:13

  Wat gaaf! ik ben ook met zoiets bezig maar dan met glasparels. komt denk ik zondag online. Ga het ook eens proberen met suiker haha

 • Reply Mariel April 11, 2012 at 18:43

  Gaaf! Al zou ik er steeds aan pulken haha!

 • Reply Nova July 22, 2012 at 18:40

  WAUW! ik vind het echt heel cool!

  Aangezien ik naijl art verslaafd ben ;$ ga ik dit vanavond even proberen =D
  is het niet moeilijk met douchen? dat ookal heb je een topcoat de suiker oplost?

  Nouja, daar kom ik straks achter =D

  Echt een heel cool idee!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge