Tum Tum Nailart

Tum Tum Nailart

In de nailartwereld komen steeds weer nieuwe trends. Waren we vorig jaar helemaal ondersteboven van crackle, dit jaar het is kaviaar. Het eerste merk wat heb gezien dat met Nail Caviar is Ciaté en mijn nailart is daarop geinspireerd. Bij Jen van The Polishaholic zag ik fuzzy nails en dit is dus nail caviar.


Ik vind het een hele leuk geslaagde nailart. Supersimpel! Het is hetzelfde principe als bij Nail Caviar. Je lakt je nagels met een basecoat, vervolgens 2 of 3 laagjes met de kleur van jou keuze. Ik heb hier gekozen voor Barry M Shocking Pink. Net nadat ik het tweede laagje had aangebracht heb ik er met een fan brush (kan denk ik ook met een lepeltje) een schepje suiker overheen gegooid. That’s right! Gewoon suiker. Dan krijg je het effect zoals op de bovenste 3 fotos’s. Op de onderste twee foto’s zie je dezelfde manicure met een laagje topcoat. Zo komt de basiskleur een beetje beter naar voren. Je moet alleen oppassen als je geen topcoat gebruikt en je handen wilt wassen. Dan lost alle suiker uit. Met topcoat blijft het vrij goed zitten na wasbeurt. Of het een douchebeurt overleeft weet ik niet.

Wat vind jij van deze nailart? Vind jij het leuker met of zonder topcoat?

14 comments

 1. ziet er heel leuk uit!
  toch is het niet iets dat ik zelf ook zou na maken.. ik houd er niet zo van als er zo iets diks op mijn nagels zit..

  • Wat lukt er dan niet? Eerst heb ik de basecoat goed laten drogen, daarna het eerste laagje van de nagellak. Vervolgens heb ik een dikker laagje nagellak aangebracht en dan de suiker erover heen gestrooid. Nagel voor nagel. Vervolgens een sneldrogende topcoat. Of gewoon een topcoat en Dry Drops van bv Essence. En dan goed laten drogen. Succes!

 2. WAUW! ik vind het echt heel cool!

  Aangezien ik naijl art verslaafd ben ;$ ga ik dit vanavond even proberen =D
  is het niet moeilijk met douchen? dat ookal heb je een topcoat de suiker oplost?

  Nouja, daar kom ik straks achter =D

  Echt een heel cool idee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge