Sweater Weather Tag

Herfst, truien, dekentjes, warm, kaarsen, binnen. Allemaal dingen waarbij ik denk aan de sweater weather tag.

1. Favorite candle scent?
Rode bessen! Mijn favoriete kaars is er een van de action. Op de bovenstaande foto is het de rode foto aan de voorkant (niet op een glas). De geur is subtiel maar toch erg lekker. Ik hou niet van sterk ruikende kaarsen.

2. Coffee, tea, or hot chocolate?
Koffie valt sowieso af. De geur alleen al vind ik vies. Tussen thee en chocomel kan ik niet zo goed kiezen. Ik vind het zo jammer dat ik aan 1 kopje chocomel al half misselijk ben. Thee kan ik de hele dag drinken. Het liefste groene thee. De laatste tijd drink ik het liefste losse thee die ik in een koffiefilter doe. Helemaal lekker is het met een theelepeltje honing.

3. What’s the best fall memory you have?
Ehhhmmm.. Ik denk dat we gingen wandelen in de bossen. Ik hou niet zo van herfst. Maar als we gingen wandelen was het niet compleet zonder mandarijntjes.

4. Which makeup trend do you prefer: dark lips or winged eyeliner?
Winged eyeliner is gewoon een manier van eyeliner aanbrengen. Geen trend toch? Ik heb wel liever een winged eyeliner dan donkere lippen, maar af en toe vind ik ze wel enorm leuk.

5. Best fragrance for fall?
Hilary Duff – With love of Lancome Midnight Rose. De eerste heeft mijn vader uit amerika meegenomen en ruikt vooral naar sandelwood. Ik vind dat kruidige wel passen bij de herfst. Midnight Rose is zoet, maar zwaarder.

6. Favorite Thanksgiving food?
Ik maak er maar even favoriete Sinterklaas eten van. Ik hou van gourmet. Lekker gezellig met zn allen aan tafel zitten. Allemaal sausjes, vleesjes, groente, stokbrood. Ja daar kan ik echt van genieten. Zeker nu ik uit huis woon. Met zn tweeen doe je dat niet, dus als we bij een van onze ouders zijn, gourmet ik graag.

7. What is autumn weather like where you live?
Gister was het mistig, vandaag donker en regenachtig. Dat is waar ik aan denk als ik aan herfst denk. Alleen in oktober zijn de blaadjes mooi van kleur en alleen als de zon schijnt. De rest van de tijd ligt het op de weg, in de weg. Makkelijk om uit te glijden. Nee, niet voor mij, gezien ik redelijk bang ben om iets te breken.

8. Most worn sweater?
Dit beige, lange, zachte vest. Het bevat kashmir en zit zo lekker. Ik vind het vooral fijn omdat deze lang is. Ik vind de kleur mooi en was elke cent waard die ik eraa uitgaf. Ik merk wel dat het vest dunner is geworden door het vele wassen, maar hij is nog steeds lekker zacht.

9. Must-have nail polish this fall?
Pfoee.. Ik mag er maar 1 opnoemen? Opi Muir Muir on the Wall. Anny – The Answer is Love. A-England – St George. En zo kan ik nog wel een hele tijd doorgaan.

10. Football games or jumping in leaf piles?
Hmm. Doe maar geen van beide. Ik hou niet van vies worden. Zet mij maar op de bank met een dekentje, film aan, theetje naast me en lekker haken.

11. Skinny jeans or leggings?
In de herfst? Sowieso een broek. Skinny is niet mijn soort broek, maar leggings is mij te koud.

12. Combat boots or Uggs?
Beide! Ik hou van warme voetjes, maar als het regent doe ik die echt niet aan. Dan maar warme sokken in boots.

13. Is pumpkin spice worth the hype?
Een starbucks dingetje? Geen idee.

14. Favorite fall TV show?
Pfoe. Weer zo’n vraag waarbij ik er niet maar 1 kan noemen. Person Of Interest en Supernatural zijn nu bezig

15. What songs really gets you into the fall spirit?

Houden jullie van de herfst?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hele leuke tag dit! Al ben ik meer iemand die van de winter houdt!

 2. Reply

  Wat leuk om te lezen!

 3. Reply

  Leuk om te lezen!

 4. Reply

  leuke tag πŸ˜€ deze moet ik ook nog eens doen :3

 5. Reply

  Leuke tag! En wat een leuke foto van jou en Pieter!

 6. Reply

  Super leuke tag !!

 7. Reply

  Leuke antwoorden πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge