Swatches || Claire’s Part 2

Laatst liet ik al deze drie prachtige lakken zien. Van mijn lieve mamma heb ik nog drie leuke Claire’s lakken gekregen. De eerste drie vond ik zeker weten de mooiste, maar deze vind ik ook errug leuk.

36358


Ik hou steeds meer van donkerblauwe lakken. Deze vind ik prachtig qua kleur. Jammer dat deze wat streperig is. Dit zijn twee laagjes, maar om het wat egaler te maken heb ik er nog een extra laagje overheen gedaan. Doet me denken aan een nachthemel.


48577

Grappig genoeg kreeg ik er nog een glitterlak bij om er echt een sterrenhemel van te maken. De glitters zijn holografisch. Er zitten hier en daar sterren glitters in, maar die zijn vrij groot en er niet zo makkelijk uit te halen. Er zitten verder nog kleinere en grotere hexagonale glitters in. Hier zie je twee laagjes van de glitter. Je neemt vooral doorzichtige lak mee tijdens het lakken.

48591

Ook heb ik nog een licht blauwe glitterlak. Allemaal kleine glittertjes in een transparante lak. Je kan een of misschien twee laagjes van deze over een kleurlak doen, maar hier zie je 3 laagjes. In het echt leek het veel dekkender dan op de foto. Ik denk omdat het op mijn nagels meer reflecteerde en dan zie je de open stukjes nauwelijks. Het is een drama om het weer te verwijderen, maar het is wel heel mooi.

Claire’s heeft een hele hoop mooie lakken. normaal kosten ze โ‚ฌ3,50, maar deze komen uit de uitverkoopbak en kostte slechts โ‚ฌ1,-.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  super mooie glitterlakken!

 2. Reply

  Hele mooie lakjes vind ik het!

 3. Reply

  Heel mooi! Vooral de laatste.

 4. Reply

  Die laatste vind ik heel mooi!

 5. Reply

  De eerste lak is echt prachtig <3

 6. Reply

  Ah wauw! Die eerste is echt heel erg mooi. Ben toch steeds weer verrast over de lakjes van Claires!

 7. Reply

  Super leuk! Vooral die lichtblauwe met glitters vind ik mooi

 8. Reply

  Wat een super mooie blauwe lak, ben echt een fan van blauwe lakken. klintk het laatste lakje ook heel mooi.

 9. Reply

  Wow, ontzettend mooi!

 10. Reply

  pretty en vooral voor 1 euro

 11. Reply

  vooral de combinatie donkerblauw met glitter vind ik echt geweldig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge