Swatches || Claire’s Glitter, Catrice Papa Don’t Peach & NYC Greenwich Village

Laatst kon ik de Claire’s niet voorbij lopen omdat ik een groot rek met nagellak zag. Allemaal mooie glitters en andere lakken. Kiezen welke mee naar huis zouden gaan was moeilijk, maar ik heb het bij 2 lakken gehouden.

Catrice – Papa Don’t Peach

Een kleur die me eigenlijk in het schap nooit opviel, maar in de uitverkoopbak des te meer. Een felle oranje kleur die verre van peach is imo. Ik weet niet of het aan mijn flesje lak, maar het kwastje was niet fijn. Gelukkig was de lak wel fijn, want zoals je op de foto ziet is het egaal geworden en de lak glanst enorm. Dit zijn drie laagjes.

Claire’s – Fabulous

Dit is 1 laagje van Fabulous over Papa Don’t Peach. Ik hou van deze glitterlak. Zo vrolijk. Grote paarse hexagonale glitter, gouden vierkante glitters, kleine gouden ronde glitters en nog kleinere roze glitters. Ik vind zelf de combinatie erg leuk, maar elke kleur kan onder de glitterlak.

NYC – Greenwich Village

Deze fuchsiaroze lak is fel! Ongeveer zo fel als een non-neon lak kan zijn. Verder is de kleur niet heel bijzonder, maar wel leuk. De lak glanst ook mooi en ook deze lak had drie laagjes nodig. Verder vond ik de lak aan de dunne kant, waardoor aanbrengen lastiger werd.

Claire’s – Glitter Black/White

De zwarte en witte glitters zie ik al een hele tijd op amerikaanse blogs en ik vind het er enorm leuk uitzien. Ik vond het zelf gek dat Catrice of Essence dat niet hebben overgenomen, maar gelukkig heb ik zo’n glitter gevonden. Kleine ronde glitters, grote hexagonale glitter en barglitter.

De Claire’s lakken kosten €3,50 per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke combi’s πŸ™‚

 2. Reply

  LOVE de tweede combinatie πŸ˜€ zo leuk!

 3. Reply

  Die black/white glitter van Claire’s vind ik super tof! Ik wacht inderdaad nog steeds tot Catrice of Essence zoiets gaat verkopen!

 4. Reply

  Mooie glitterlakjes! Die laatste lijkt erg op de confetti topper van L’oreal die ik heb πŸ˜‰

 5. Reply

  Papa dont Peach is echt mooi

 6. Reply

  Mooie kleuren en leuke combi’s πŸ™‚

 7. Reply

  twee hele leuke combi`s de eerste vind ik er lekker fris uit zien! De tweede is ook erg leuk met het roze en zwarte, past goed bij elkaar

 8. Reply

  De laatste glitter van Claire’s is leuk

 9. Reply

  Wat een mooie lakjes! De oranje lak is veel mooier dan ik had verwacht πŸ™‚

 10. Reply

  Altijd leuk om weer andere lakken te zien dan je zelf meestal kiest. Vind het felle lakje van NYC echt heel mooi en samen met de zwart- witte glitterlak word het heel bijzonder. Mooi!

 11. Reply

  Oehh die van NYC is mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge