Swatches || 6x – China Glaze – On The Horizon & Catrice

Het duurde even, maar hier eindelijk deel 1 van de On The Horizon collectie van China Glaze. De Feather lakken van China Glaze. Veel merken hebben al zulke lakken. Nails Inc begon met de Feather lakken. Barry M heeft Confetti Effects. Sally Hansen heeft de Fuzzy Coats. Is China Glaze gewoon een volgend merk met de staafjes glitter of hebben ze echt iets nieuws?

Catrice – Nickel Minaj

Nickel Minaj is een van de nieuwe Catrice lakken. Een mooie zilverkleurige spiegellak die een beetje streperig is. Je moet er echt recht bij lakken. De lak dekt met drie laagjes waarbij het derde laagje vooral ook is om de lak wat egaler te maken.

China Glaze – Party Fowl

Deze feather lak heeft drie kleuren glitter. Oranje, blauw en zwart. Op mijn middelvinger heb ik twee laagjes aangebracht. Zelf vind ik twee laagjes minder mooi.

 

Catrice – Dirty Liana

Dirty Liana is een lak uit de Glamazona collectie. Ik weet niet precies hoe ik de kleurย  moet noemen, maar ik vind het prachig. Ik hou van deze kleur. Deze kleur matcht een van mijn jurkjes precies. Dit zijn twee laagjes.

China Glaze – Flying South

Deze lak heeft glitter! Duh, het zijn barglitters, maar er zitten ook kleine oranje shiny glitters in de lak. De barglitters zijn oranje en geel. Ik weet eerlijk gezegd niet of ik de kleine glitter ertusendoor mooi vind. Dit is 1 laagje.

Catrice – Mint Me Up

Mint Me Up is een aparte lak. Het is een mintgroene lak met gouden shimmer en gouden glasflecks. Heel apart, maar wel ongelofelijk mooi. Naast alles in de lak, glanst de lak ook nog eens enorm mooi. Dit zijn twee laagjes.

China Glaze – You’re A Hoot

Door de glitter zie je het mooie van Mint Me Up nauwelijks meer. You’re A Hoot heeft zwarte, gele en oranje glitter. Ze zijn enorm fan van oranje barglitter. Ik vind het leuk dat het niet maar 1 kleur is, maar 3, maar verder vind ik de lak niet bijzonder.

De On The Horizon lakken zijn bij verschillende webshops te koop voor โ‚ฌ6,95. Catrice is te koop voor โ‚ฌ2,99 bij Kruidvat en Trekpleister.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Het ziet er leuk uit, maar ben zelf geen fan van de feather lakken. Vind de groene lak, Dirty Liana van Catrice wel erg mooi.

 2. Reply

  Wat een mooie lakken! De lakken van CG vind ik heel apart, maar ik zou het niet zo snel zelf dragen. Al is het wel leuk om te zien. De laatste lak van Catrice is echt heel mooi ^^!

 3. Reply

  ik vind die dirty liana zo’n mooie lak ๐Ÿ˜€

 4. Reply

  Ziet echt super uit!

 5. Reply

  Wat zijn ze leuk! Vind ze echt tof!

 6. Reply

  Ik vind ze allemaal net niet leuk genoeg. Bar glitter vind ik zelf mooier als ze zelf ook glitteren, metallic of zoals flakies.

 7. Reply

  Mint Me Up vind ik heel mooi!

 8. Reply

  Mint me up is mooi!

 9. Reply

  Mooie lakjes! Vind dat je altijd hele mooie, duidelijke, scherpe foto’s maakt!

 10. Reply

  Prachtig!! Ik ben zelf een groot fan van de Sally Hansen lakjes, maar deze lijken me ook heel fijn ๐Ÿ™‚ Er zitten mooie kleurencombi’s tussen.

 11. Reply

  Ik heb Nickel Minaj pas gekocht, alleen nog niet geswatched! Hij ziet er goed uit ๐Ÿ™‚

 12. Reply

  Wauw, toffe lakjes zeg!

 13. Reply

  De kleurtjes van Catrice zijn mooi. Die Feather lakjes vind ik niet zo.

 14. Reply

  Ik vind de china glaze lakjes wel mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge