Swatches || 6x Catrice – Earnie & Birdy, Purple Reign, Mint Me Up, Petrolpolitan, In The Armee Glow, Fuchsiarama

Afgelopen zomer maakte ik al deze foto’s en ik wist niet zo goed of ik ze nou wel of niet online moest zetten. Ik vind het leuke kleuren, maar de lakjes vind ik niet zo fijn. Na veel wikken en wegen toch maar foto’s uitgezocht en hier dus een hoop swatches.Earnie & Birdy
Deze lak gebruik ik wel vaker in nailart, maar eigenlijk alleen ove wit. Ik had namelijk 4 laagjes nodig om deze lak dekkend te krijgen. In het flesje zie je een hoop shimmer, maar daar zie je op je nagels maar heel weinig van terug.Purple Reign
De eerste foto is in de zon, de tweede in de schaduw. Best een kleurverschil als ik het zo op de foto’s zie. Bij deze lak zie je de blauwe shimmer wat beter, maar nogsteeds niet heel duidelijk. 2 laagjes.Mint Me Up
Dit vind ik echt een toppertje van Catrice. Een mintgroene lak met gouden shimmer en gouden glittertjes erin. Ja echt bijzonder, want ik geloof niet dat ik zoiets bij andere merken heb gezien. 2 laagjes.Petrolpolitan
Ook deze lak verschilt tussen zon en shaduw best een hoop. Ik was vooral verbaasd toen ik deze lak in de zon hield, want de donkergroene kleur zoals je die in op de ‘shaduw’foto ziet, zie je em in de winkel ook in het flesje. Met groene en blauwe shimmer is deze toch net even wat minder saai en een hele leuke herfstkleur. 2 laagjes.In The Armee Glow
De lak oogt streperig, maar dat vind ik zelf wel meevallen. De lak zit bomvol shimmer en dekt met twee laagjes en de glow in de naam is helemaal terrecht. Zeker op de onderste foto zie je de glow heel mooi.Fuchsiarama
Van al deze lakken staint deze het meeste. Ook door mn basecoat heen. Jammerrr, want daardoor blijft deze leuke kleur in mijn kastje hangen. Dit zijn twee laagjes.

Heb jij ook zo’n haat liefde verhouding met Catrice?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie lakjes. Ik hou totaal njet van geel, maar deze gele lakje vind ik wel erg mooi

 2. Reply

  Ik heb ze allemaal behalve de paarse. Erg blij mee ook.

 3. Reply

  Mint Me Up is echt prachtig!

 4. Reply

  Wat een mooie kleurtjes, toevallig heb ik ze allemaal thuis ook!

 5. Reply

  Hele mooie lakjes

 6. Reply

  Mooie lakjes! Vooral Mint me up vind ik prachtig.

 7. Reply

  Ik herken het! Ik heb Mint me Up, Petrolpolitan en In the Army glow ook.

 8. Reply

  vooral de gele vind ik echt ontzettend mooi!

 9. Reply

  love mint me up 😀

 10. Reply

  Ooooh mooie lakjes zeg!

 11. Reply

  Best mooie kleuren! Vind zelf de kwaliteit echt slecht

 12. Reply

  Ja ik heb ook zo’n haat-liefde relatie met Catrice, maar toch vind ik sommige kleuren heel bijzonder!

 13. Reply

  Ik heb 1 lakje dat ik denk van “wat heb jij” hij is prachtig, chipt super snel en is vreselijk moeilijk om te verwijderen

  ik heb soms die haat liefde verhouding ja 😀

 14. Reply

  I just bought mint me up today, sich a lovely color <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge