Superheroes Glitter || Fantastic Girl & Super, Man!

De Essence Superheroes collectie bevatte niet alleen 6 leuke lakken die ik hier en hier heb laten zien, maar ook glitters. Ik probeerde ze uit met het bijbehorende kwastje.


De potjes zijn volgens mij net zo groot als de potjes waarin de pigmenten zitten. Op de bovenstaande foto zie je links Fantastic Girl, en rechts Super, Man! Roze ruitvormige holografische glitter en zilvere holografische kleine ronde glitter.


Beide potjes hebben sifters. Ergens wel handig, dat als je de potjes omstoot je tafel niet compleet onder ligt. Je moet eerst de glitter op een blaadje of in de dop tikken. Achterop de doosjes staan instructies.


Fantastic Girl
De roze holografische ruitjes vind ik leuk, maar jammer dat de ruitjes niet helemaal even groot zijn en sommige glitters zitten nog aan elkaar. Ook vind ik ze eigenlijk te groot om je natte nagel in te dopen. Ik besloot de glitters op een blaadje te strooien en met een dotting tool te plaatsen. De glitters zijn een stukje kleiner en lichter dan ik gewend ben, dus ik moet nog even oefenen met de plaatsing.

Super, Man!
De kleine zilvere holografische glitters vind ik ook enorm leuk. Ook met bewolkt weer kreeg ik het holografische effect op de foto. Geel, paars, groen, oranje, blauw, roze, rood. Ook deze strooide ik uit en depte ik met het kwastje op mijn nagels. Dat gaat best okay, maar het kwastje nam ook wat van de witte basislak mee. Is het kwastje een must voor deze glitters? Ik zeg nee, maar ik vind het holografische steeltje echt supertof. Je kan het kwastje eventueel ook voor concealer of voor oogschaduw onder je ogen gebruiken. Wel kiezen voor of makeup of voor nailart, want aceton in je ogen kan ik niet aanraden.

Er zijn ook nog blauwe glitters, maar dat vond ik een beetje teveel vormen door elkaar. Barglitter, kleine ronde glitter, grote glitters.

Heb jij ook glitters uit deze collectie gekocht?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een leuke glitters, leuk zo op je nagels! Tof gedaan!

 2. Reply

  ik heb deze zelf ook gescoord maar moet ze nog eens proberen πŸ˜€

 3. Reply

  Deze heb ik overgeslagen, ben niet zo van de losse glitters, heb die krengen altijd in mijn oog zitten! Nachtmerrie… Maar zowiezo nog genoeg los spul in mijn lade…

 4. Reply

  Sorry… Was ff vergeten dat je nagels er wel superleuk uizien!

 5. Reply

  Ik vind het idee heel erg leuk gedaan, vooral die roze spekkies zijn erg mooi! Maar onhandig blijft het met plaatsen πŸ˜‰

 6. Reply

  Wat een leuke potjes vol glitters.
  Liefs, xxx

 7. Reply

  Mooie glitters!
  Eefje

 8. Reply

  Blijft leuk, maar het is zo’n rotwerk vind ik haha. Die zilveren vind ik super mooi!

 9. Reply

  Op het eerste oog leek fantastic girl niks, maar toen ik het op je nagel zag vond ik het super leuk en super man vind ik gewoon geweldig!

 10. Reply

  Ik heb ze laten liggen. Je heb er leuke nagels van gemaakt

 11. Reply

  Het ziet er superleuk uit, maar ik houd niet zo van losse glitters.

 12. Reply

  Ziet er leuk uit, spijtig dat de collectie niet in de winkel ligt waar ik woon.

 13. Reply

  Zat ook al wat te brainstormen wat met de glitters te doen, erg leuk! als je nog meer ideeΓ«n hebt….

 14. Reply

  Leuk gedaan met de roze glitter zo! Volgens mij is het kastje meer om het als je lak wat droger is het teveel er dan zachtjes eraf te vegen. Ik heb ze alle 3 <3

 15. Reply

  Wat heb je dit netjes gedaan. Ik heb ze ook gekocht maar nog niet uitgeprobeerd.

 16. Reply

  The glitters are stunning πŸ™‚

 17. Reply

  Wat een mooie glitters, de epruitjes vind ik echt super leuk, staat ook erg mooi op je nagels πŸ™‚

 18. Reply

  Ik heb de zilveren holo glitter. Ik gebruikte hem met de Super, man! nagellak. Alleen gooide ik gewoon heel veel glitter over m’n nagel heen zodat er alleen maar glitter te zien was. Daarna deed ik er topcoat overheen omdat ik de textuur niet fijn aan vond voelen en het er zo uitzag alsof het gewoon nagellak was. Zo shiny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge