Fashion || Studs en spikes

Streetstyle blijft trendy. Lekker klassieke donderblauwe jeans met een t-shirt en een leren jack (als het even kan vintage). Of boyfriend jeans met een trainingsjack. Een paar sneakers eronder, lekker kleurige Vans of Converse bijvoorbeeld en je bent er weer helemaal bij. Ook heel comfortabel en passend bij een casual stijl zijn de creepers. Dit zijn platte veterschoenen met een dikke plateauzool. Je hebt ze in allerlei uitvoeringen: in lakleer, met studs en zelfs met stekels voor de echt ruige look.

Wat dat laatste betreft, we weten niet precies wat we er nou van moeten vinden. Zeker is wel dat het een heel uitgesproken trend van deze winter is. Je treft ze in vrijwel iedere modewinkel aan, in alle uitvoeringen en stijlen die je je maar kan voorstellen. Ze sieren jassen, schoenen, laarzen, broeken, jassen en zelfs brillen en sieraden. Misschien zou je het kunnen gebruiken als kinky detail, maar overdrijf er niet mee! Het kan leuk zijn in combinatie met carnavalskleding, maar om het nou een vast onderdeel van je alledaagse outfit te maken is misschien een beetje overdreven. Tenzij je in de harde kraakscene zit natuurlijk, maar dan maakt het al jarenlang onderdeel uit van je kledingsstijl en lees je vast ook geen artikelen over modetrends.

Het kan leuk zijn als miniem detail op laarzen of leren jasjes. Zorg er dan wel voor dat die laatste een kleurtje hebben, anders ziet het er wel erg hardcore uit. Ach, expirenteren is altijd leuk. Kijk bijvoorbeeld op de handige vergelijkingswebsite beslist.nl. Hier kun je lekker vanuit een luie stoel inspiratie opdoen. Ja, dus ook voor details als studs en spikes. Koop er in ieder geval niet te veel van: niets lijkt er op te wijzen dat deze trend een lang leven beschoren is.

Deze post is geschreven in samenwerking met beslist.nl

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Ik hou van studs! Leuk artikel

    XXX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge