Stem Op Mijn Nagels


Hey allemaal!

Hier een korte update. Ik denk dat jullie het al wel op twitter en op facebook hebben gezien. Ik had me aangemeld om nagellakswatcher te worden bij Chantal van BySjanty. Om eerlijk te zijn heb ik het grootste gedeelte van de dag geslapen omdat ik met koorts en griep op bed lig, maar ik heb toch jullie hulp nodig.

Een hoop van jullie hebben al heel lief gestemd! Dankjewel! Ik ben echt superblij en ik zit hier ook half shakend op mn stoel. Ik zou zo graag allemaal mooie nieuwe lakken voor jullie swatchen. Ik ben kandidaat nummer 4. Misschien zien jullie ook al een swatch van een van de hologlam lakken. That one is mine. Als jullie nog niet gestemd hebben, willen jullie dat dan alsnog doen? *dankjewel*!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ook ik had me aangemeld, mijn nagels staan bij de titel, rechts onder de rode Essie lak. Maar helaas niet bij de laatste 5.
  Zonder dat ik wist dat jij het was had ik al op je gestemd!
  Heel veel succes meid, hoop dat je wint.
  Liefs

 2. Reply

  Leuk! Zonder dat ik wist dat die van jou waren, heb ik op deze gestemd. πŸ™‚

 3. Reply

  Ik had al gestemd! Veel succes, het is je gegund!
  Veel beterschap ook πŸ™‚

 4. Reply

  Ik heb zitten twijfelen tussen kandidaat nummer 4 en 5. Uiteindelijk heb ik voor 5 gekozen…Wie weet stemmen er nog anderen op je! Succes en veel beterschap!

 5. Reply

  Super leuk, gefeliciteerd! Haha, ik had al gestemt op die van jouw terwijl ik niet wist dat ze van jouw waren! Veel succes

  Liefs, Romy

 6. Reply

  Ik herkende je nagels meteen en ik heb op jou gestemd :-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge