Sleek – Vintage Romance

Rondom Sleek was het een hele tijd stil. Na ~30 paletten was het even rustig. Vorig jaar na de zomer kwam het Vintage Romance palette uit en laatst kwam het Garden of Eden palette. Mijn schoonzusje ging laatst naar Londen en heeft voor mij dit prachtige palette meegenomen.

Vintage Romance vind ik echt de perfecte naam voor dit palette. Roze, paarse, gouden oogschaduws die goed met elkaar te combineren zijn. Garden of Eden was nog niet te krijgen in Londen, maar na een aantal tegenvallende reviews weet ik niet of ik die nog op mijn wishlist heb staan. Voorlopig wil ik graag dit palette gebruiken, want ik ben enorm blij met mijn nieuwe aanwinst.


Ik vind het leuk dat het palette in een doosje zit. Dit is iets wat Sleek al jaren doet. Het is als een kadootje uitpakken. Het palette is zoals bijna alle Sleek paletten zwart en matte. Op de bovenkant staat ‘Sleek MakeUp’ gedrukt. Maar wel in het nieuwe logo. Dit logo is kleiner. Het oude logo stond over het hele palette gedrukt en deze slechts in het midden. Ook fijn aan Sleek is dat het deksel niet alleen een deksel is, maar een spiegel bevat. Een relatief grote eigenlijk en dat is fijn als je onderweg je makeup wilt doen.


Het palette bevat 12 kleuren. Paars, roze, grijs, terracotta, blauw, goud, zilver. Ik vind het leuk dat de oogschaduws namen hebben. Vooral ook omdat het speelse namen zijn die heel goed bij de naam van het palette passen. Allemaal hebben ze een romantisch iets in een stad. Van de 12 kleuren heb je 1 matte kleur, 8shimmery oogschaduws, en 3 met glitter erin.

Pretty in Paris (shimmery zilver) – Meet in Madrid (shimmery goud) – Court in Cannes (shimmery goud/brons) – Lust in LA (shimmery donkerder goud) – Romance in Rome (shimmery donkerblauw)  – Propose in Prague (matte terracotta)

A Vow in Venice (shimmery roze/bruin) – Marry in Monte Carlo (shimmery aubergine met zilveren shimmer) – Honeymoon in Hollywood (matte aubergine met zilveren glitter) – Bliss in Barcelona (paarsblauwe minishimmers met een donkergrijze basis met zilvere shimmers) – Forever in Florence (matte bruin/roze met zilveren glitters) – Love in London (matte donker grijs met zilveren glitters)

Sleek oogschaduws zijn zacht, wel wat aan de kruimelige kant, maar ze blenden best fijn en zijn daarmee makkelijk in gebruik. Hier en daar is fall out onvermeidelijk, Zeker met de glitters die in de oogschaduws zitten. Concealer opdoen ná je look zou ik aanraden.


Er is wel een beetje verschil in pigment. De matte oogschaduw heeft minder pigment tov de shimmery kleuren. Niet zo heel gek. Vanege de matte finish brengt deze met mijn vingers stroever aan en glijden de shimmery oogschaduws over mijn huid. De oogschaduws met glitters zijn ook enigsinds matte. De glitters vallen makkelijk uit. De oogschaduws blenden wel vrij makkelijk. de matte zijn af en toe wat moeilijker egaal te krijgen op je oog, maar het lukt wel.

Natuurlijk moest ik er ook een look mee maken. Voor deze look gebruikte ik Honeymoon in Hollywood in mijn crease, meet in Madrid op mijn bewegende ooglid en Pretty in Paris aan de binnenkant van mijn crease. Verder gebruikte ik nog Essence Liquid Ink als eyeliner en Triple Black mascara van Essence.

Dit en andere paletten van Sleek zijn verkrijgbaar online bij bv Enchantra of Alice en Jo. Ook leuk; Alice en Jo verkopen sinds kort ook via een nieuw soort winkel waaronder Boqz. 1 winkel waarin je als verkoper zijnde een  grote plank van een kast inhuurt en daar producten op uitstalt. In Eindhoven zit die winkel vlakbij de HEMA, naast de Livrera en ze hebben daar 3 planken (met eos lipbalms, sleek paletten, RT kwasten en ga maar door). Ik geloof dat zo’n zelfde winkel in Rotterdam zit, maar waar weet ik niet.

Sleek paletten kosten €9,99. Welk palette van Sleek is jouw favoriet?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ah erg mooi palette! Ik vind de namen altijd zo leuk bedacht van de mono’s, Sleek is echt een topper wat dat betreft!

 2. Reply

  Super mooi palette 😀

 3. Reply

  wauw een prachtige ooglook, ik ben helemaal fan van het palette! Hij is prachtig

 4. Reply

  Super mooi! Mooi palette, Mooie foto’s & Mooie look 🙂
  Liefs,

 5. Reply

  Leuk gedaan! Mooi palette. 🙂

 6. Reply

  Zo’n mooi palette en je hebt er ook een heel mooie look mee gemaakt!

 7. Reply

  Wauw, mooi en je look is ook prachtig

 8. Reply

  Mooie look. Dat palette zelf vind ik ook prachtig. Het staat op mijn “nog te kopen” lijstje.
  Love,

 9. Reply

  De onderste rij vind ik echt prachtig!

 10. Reply

  Super mooie look heb je gemaakt !

 11. Reply

  Mooie look! Van Sleek kan je nooit genoeg krijgen!

 12. Reply

  Wauw wat een mooi palette! De look die je hebt gemaakt is ook prachtig!

  x

 13. Reply

  Prachtig palette♥

 14. Reply

  Super mooie kleuren, helemaal mijn ding 🙂 Jammer dat ik er niet aan gedacht heb toen ik laatst CG lakjes bij Enchantra had besteld.

 15. Reply

  Wat leuk dat je er nu al een blog over hebt. Ging de jouwe wel goed open? Dezelfde look had ik ook gemaakt. Zulke mooie kleurtjes <3

 16. Reply

  Dit palette is zeker één van mijn favorieten, samen met het Lagoon palette. Mooie look heb je gemaakt zeg!

 17. Reply

  Woaw dit palette heeft zulke mooie kleurtjes! x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge