Sleek Snapshots Palette

Ik besloot mijn sleek stash uit te breiden met het snapshots palette. Ik vond de kleuren erin erg mooi en ik wilde wel weer proberen om mijn sleekpaletten vaker te gebruiken. Het palette heeft een aantal lichte kleuren, een paar felle en ook wat donkere. Een mooie balans vond ik zelf.

Het leuke aan de sleek paletten vind ik dat ze de oogschaduws ook namen geven. Niet elk palette heeft namen geloof ik. De namen staan op een doorzichtig velletje dat op de oogschaduws ligt. Ik haal de velletjes er zelf altijd uit, want dat vind ik niet makkelijk met opmaken. De namen van links naar rechts:

Summer Breeze, Martini, Kiwi Flower, Lotus Flower, Humming Bird, Tequila Sunrise.
Sand Walker, Washed Ashore, Sunset, Green Iguana, Purple Haze, Magenta Madness.


Close Ups van de oogschaduws.

Ik heb swatches gemaakt op mijn droge arm, zonder een primer en met 1 veeg over de oogschaduw. Een aantal oogschaduws zijn enorm gepigmenteerd, andere want minder. Ik heb eerst de bovenste rij geswatched en daarna de onderste rij.


Summer Breeze is een matte licht blauwe oogschaduw
Martini is een creme witte oogschaduw met een beetje shimmer. Perfect als highlighter op het wenkbrauwbot.
Kiwi Flower is helaas niet zo heel goed gepigmenteerd, want het is een prachtige lichtgroene oogschaduw met shimmer.
Lotus Flower is helaas ook niet zo gepigmenteerd, want een prachtige lila oogschaduw met shimmer.
Humming Bird is bijna duochrome te noemen. Het is een blauwe/turkooise oogschaduw met veel goud. Ik kan het geen shimmer noemen, het is meer een glans. De pigmentatie is een stuk beter, helaas zie je de goude glans niet op de foto.
Tequila Sunrise is een feloranje supergepigmenteerde oogschaduw met zilvere shimmer.


Sand Walker is een huidkleurige matte oogschaduw.
Washed Ashore had een bronzer kunnen wezen, het is een lichtbruine oogschaduw (enigsinds korrellig) met zilvere shimmer.
Sunset is een kopere bruin/rode oogschaduw met een shimmer erin.
Green Iguana is een shimmery turkooise/groene oogschaduw waarbij het pigment prima in orde is.
Purple Haze is een matte donkerpaarse oogschaduw.
Magenta Madness is een matte fuchsiaroze oogschaduw. Omdat de laatste twee matte zijn, zijn deze iets minder gepigmenteerd.

Ik heb het palette ook gelijk gebruikt voor een look. En het werd een kleurrijke look. Ik begon met mijn Shadow Insurence van Too Faced en heb daarna het Jumbo pencil in Milk van NYX op mijn bewegende ooglid aangebracht. Daaroverheen bracht ik Kiwi Flower aan. In mijn crease bracht ik Purple Haze aan en blendde dit goed uit. Ik bracht Martini aan op mijn wenkbrauwbot. Onder mijn oog bracht ik Green Iguana aan. Voor eyeliner gebruikte ik I Love NYC van essence (gelliner). Ik de NYC Applelicious lip balm in Pink Lady op mijn lippen en volgens mij (ik weet het niet meer zeker) heb ik Muscovado uit mijn sleek blush by 3 palette op mijn wangen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  love sleek πŸ˜€ prachtige palette πŸ˜€

 2. Reply

  Leuk palette. Mooie look heb je er mee gemaakt πŸ™‚

 3. Reply

  Het zijn niet echt mijn kleuren maar de look vind ik echt prachtig gedaan!

 4. Reply

  Oh leuke kleurtjes wel! Al zou ‘t niet echt iets zijn wat ik vaak zal pakken voor een alledaagse look haha. Vind je look wel tof!

 5. Reply

  Mooie palette met bijzondere kleuren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge