Sinterklaas Nagel Ideetjes

Ik begon in 2011 met het maken van nailart. Ik weet niet of ik moet huilen of moet lachen als ik de foto’s van toen zie. Maar je kan niet allemaal beginnen als pro’s. Helaaasch. Ik blik gewoon even terug op de eerste nailarts die ik maakte tot aan de nieuwste! Hopelijk kan je er ideetjes uithalen.


Ik begin stiekem met mn nieuwste.

Sint Nikolaas

Speculaas

Shiny Saint

Sint en Piet Glas in Lood

2012

Owkay, misschien telt deze niet helemaal, want deze heeft nooit als Sinterklaas nailart online gestaan. Maar als ik zo terugkijk op de nailart die ik toen maakte kan deze prima bij Sinterklaas. Ik vind het ergens toch wel leuk om naar oude foto’s terug te kijken.
Een van mn eerste gradients

Toen ik al beter was in gradients maakte ik ze graag van kleur a naar kleur b met glitters eroverheen. Dus voor Sinterklaas liep het van nude naar rood met gouden glitters erover. Dat idee alleen als is feestelijk! Ik probeerde een mijter te tekenen en drukte er gouden glitters in.
Sinterklaas Mijter

2013

Misschien wat gekke kleuren voor Sinterklaas, maar ik wilde toen ook wel uit de standaard rood en gouden nailart kleuren stappen. Ik had net nieuwe stripers van MAX van de action die ik graag wilde gebruikten. Ik maakte een gradient van oranje naar bruin en tekende daarover kadootjes en een Pietenmuts met veer.
Zwarte Piet

Een van de mooiste sinterklaas nagels die ik ooit gemaakt heb. Ik begon met goud, liet dat goed drogen, plakte daarover in een dubbele plus striping tape over en lakte eroverheen met een mooie rode holo. In het druilerige weer zag je daar natuurlijk erg weinig van. Ik deed er de wit gouden topcoat van OPI overheen. Dat geeft het echt een heel mooi effect. Met als finishing touch rode rhinestones. NEt als hij op zn mijter heeft.
Goed Heiligman

Nog fans van Liquid Sand? Ik heb er best een hoop lakken van, maar draag ze niet heel vaak meer. Misschien toch maar eens meer doen, want ik vind het eigenlijk een heel mooi effect. En nu met de liquid latex moet het schoonmaken na een gradient een eitje zijn!
Liquid Sand Gradient

Een probeersel dat niet heel goed uitpakte omdat de glitters te groot waren, maar met kleinere glitters, of een gouden lak in plaats van glitters maakt het al wel leuker. Heel simpel, maar toch feestelijk door de glitter.
Leading Sint

Misschien een nailart die ik meer voor kerst maakte, maar ik vind zo’n gradient ook best bij Sinterklaas passen.
Wrapped in Red

2014

Een nailart waarvan je waarschijnlijk niet direct aan Sinterklaas denkt, maar wel makkelijk te maken. Ik raakte geinspireerd door chocolade kruidnoten. Wit, Melk en Puur. 3 kleuren; wit/creme, bruin en donkerbruin. En dan maar overal stipjes zetten. Ik vind dit denk ik wel een van de grappigere ideetjes die ik had.
Chocolade kruidnoten

Ik ben gek met de zigzag nail vinyls. Je kan er supermakkelijk een leuke speelse nailart mee maken. Je moet een beetje kunnen tekenen met nagellak om ze niet te hoeven te gebruiken (want ze zijn niet heel goedkoop en ook eigenlijk alleen online aan te komen). Met een beetje glitter maak je er iets superleuks van.
Sint Chevron

Een klassieke nailart; french tips. Maar nu dan in sinterklaas kleuren. Lak je nagels rood en volgens mij kan het gewoon met het kwastje van een gouden lak; ga over je nagelranden heen. Daarna nog een laagje glitters en dan een topcoat erover en je bent klaar!
French Sint

Ik heb nog eens een mijter geprobeerd maar dan met liquid sand te maken. Ik ben er nogsteeds niet overuit of ik het echt leuk vind, maar simpel is deze wel.
Sinterklaas 2

2015

Waarom moet het altijd rood zijn? Kies gewoon voor roze als je dat leuker vind.
Lady Sinterklaas

Drymarbles zijn niet heel makkelijk, maar wel makkelijker dan watermarbles en geven een supermooi effect. Het opplakken van zelfgemaakte decals is soms nog wel eens een klusje. Ik heb gemerkt dat als je zo’n decal over een laagje nagellak en dan pas in een laagje sneldrogende topcoat drukt, deze een stuk beter blijft zitten. Goed idee trouwens voor dit jaar weer!
Sint Marble

Ik was een beetje op zoek naar andere kleuren en dingen die ik nog meer kon maken. Ik zag het paarse deel van zn tabberd met soort witte kant erover en daar kon ik wel een nailart mee maken.
De mouw van Sinterklaas

Ik heb een kleine watermarble gemaakt in de vorm van een kruis. Een beetje krom hier en daar, maar volgens mij kan je het kruis er wel duidelijk in zien.
Sint Marble

Gelukkig heb je met imageplates steeds meer designs die je kan kiezen en ook steeds meer hele toffe. Een van de plates die ik het meeste gebruik is denk ik toch wel Fashionista 07 van MoYou London. Een plate met allemaal barokprints. Ik heb al zoveel kleuren combinaties gehad.
Sinterklaas van Goud

Eigenlijk maakte ik deze voor kerst, maar kan ook prima voor Sinterklaas.
Pakjes

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge