Sinful Colors – Blue La La & Lively In Lilac

Iedere keer als ik het Sinful Colours schap zie moet ik iets meenemen. Wel leuk, ze hebben ook steeds 6 lakken als LE die wisselen. Volgens mij horen deze twee in dezelfde collectie en ik hoewel ik me niet meer kan herinneren hoe deze heet, vind ik de lakken enorm leuk.


Blue La La klinkt een beetje ongeinspireerd, maar ik vind de kleur blauw echt onwijs mooi. Blauw met een vleugje paars erin. Ik vind de lakken van SInful colours eigenlijk onwijs fijn. Deze dekt met twee dunne laagjes en is met een kwartier helemaal droog.Lively In Lilac is een leuke glitterlak in een halfdoorzichtige paarse basislak. Hierboven zie je 3 laagjes. Daarmee dekt deze nog niet compleet, maar is wel draagbaar zo. Je ziet wel echt diepte in de glitters. Maar als dat droog is is dat best wel een pain in the ass om te verwijderen. Daarom heb ik deze ook nog over een paarse lak gelakt en dan dekt het heel snel. Ik koos OPI Bouquet of Violets, bracht daar twee laagjes van aan en dan 1 laagje van Livley in Lilac.


Deze lakken kosten 1,99 per stuk en zijn te krijgen in de grotere filialen van Kruidvat. Je moet kijken naar het nepnagelschap, daar staat het Sinful Colors schap meestal naast.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind het paarse lakje wel erg mooi, maar net wat je zegt, zulke lakjes zijn niet erg fijn er weer afhalen….
  Petra recently posted…Uit mijn comfortzone: H & M, Dust & Diamonds nagellakMy Profile

 2. Reply

  Ik vind het paarse lakje echt super mooi!
  Manon recently posted…Foto op hout!β™₯My Profile

 3. Reply

  Beide mooie lakjes vind ik! De glitterlak vind ik op zich zelf ook erg mooi, snap dat het verschrikkelijk te verwijderen is!
  NailTalk recently posted…Kaleidoscope – My Garden Of Eden 06My Profile

 4. Reply

  Ik vind Lively In Lilac erg mooi met 3 laagjes!
  Squeaky Q recently posted…Happy Halloween!My Profile

 5. Reply

  Lovely blauw kleurtje πŸ˜€
  femketje recently posted…Get To Know Femketje; 15-31 Oktober 2014.My Profile

 6. Reply

  Ik hou hier wel van! Zeker die blauwe kleur πŸ™‚
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…MissPinkyNails ProjectMy Profile

 7. Reply

  Die blauwe kleur is echt heel erg mooi.
  Nicole recently posted…6x BuyInCoins make-up brushesMy Profile

 8. Reply

  Mooie lakjes zeg!

 9. Reply

  Hihihi, het iets mee moeten nemen herken ik heel erg! Gelukkig doe ik het heel vaak niet, omdat a/ het schap vaak geplunderd is, en b/ ik al heb wat er (nog) staat! Hahaha.
  Maar inderdaad; heel erg fijne lakjes zowel qua kleur als opbrengen, en voor weinig geld. Love it!

  Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge