Shoptip || Gratis Bioscoopkaartje bij Kruidvat

Sinds ik de Maybelline lipsticks heb gekocht kan ik het niet laten om steeds te neuzen wat voor andere leuke kleuren ze hebben. Gister stond ik voor het schap en zat ik een blaadje hangen en vond ik eigenlijk wel een goede deal.

Bij aankoop van één product van L’Oreal Paris Makeup, L’Oreal paris makeup, Maybelline, Garnier haarkleuring, Garnier skin naturals face & body, La manicure nagelverzorging, Ambre Solaire of UV Ski.

Ik vond het wel een mooi excuus om de Nude Magique van L’Oreal uit te proberen en nog een Color


Bij aankoop van twee producten van L’Oreal studioline, elnette, elvive, maybelline nagellak/eyeliner, color show, Men expert deodorant, la manicure nagellakremover, garnier fructis (style), alle combinaties mogelijk.

Heb je nog een nieuwe mascara nodig? Gratis bioscoopkaartje. Wil je twee Maybelline Brocades lakken? Gratis bioschoopkaartje. Nieuwe shampoo nodig? Nieuwe haarverf?

Ik zou wel snel zijn, want ik had een van de laatste kaartjes. Als je ze wel krijgt moet je ook snel zijn, want je moet ze voor 4 januari 2014 opsturen MET de kassabon. Bewaar die goed! Let wel op, je krijg een MaDiWoDo kaartje. Dat betekent dat je op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag naar de bioschoop kan. De MaDiWoDo kaartjes zijn geldig tot en met 11-02-2015. Je hebt dus ruim de tijd om naar een leuke film te gaan.

Voor hetzelfde geld kan je dus leuke makeupjes hebben én naar de bioscoop gaan.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oh geweldige tip! Ik had het al gelezen en ben druk aan het bedenken wat ik móet kopen, vervelend 😉

 2. Reply

  Chille tip!! Dank!

 3. Reply

  Ik heb die foundation ook, echt zo fijn in gebruik.
  Liefs, xxx

 4. Reply

  Vind het wel jammer dat de kaartjes alleen door de weeks gebruikt kunnen worden, aangezien ik dan vaak geen tijd heb. Wel een toffe actie en je hebt mooie spulletjes gekocht. 🙂

 5. Reply

  Wat een toffe actie en inderdaad een goed excuus voor jou! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge