Shoplogje Hoofddorp Primark

Ik zoek al weken naar een nieuwe broek, dus elke kans die ik krijg om kleding te shoppen grijp ik aan. Ik ging samen met mijn moeder Hoofddorp in. Ik heb van alles aangehad, maar helaas paste niets. Op het laatst nog even langs de Primark langs geweest. Zoals altijd was het retedruk; alsof het er gratis was. Rij van een kilometer voor de kassa’s en nog langer voor de paskamers; zo erg dat meiden gewoon tussen de rekken stonden te passen. Nadat ik bij de accessoires was wezen snuffelen had ik toch best wat dingetjes in mijn mandje gemikt.

Ik zie bij Sharon van UniqueStyle en bij Shirley van StyleGuide toch geregeld hun prachtige rosรฉgouden horloge. Iets in mij wilde ook zo’n horloge, maar ik ben totaal geen horlogemens. Dan heb ik mn horloge eens een keer om en na het douchen laat ik em gerust een maand weer op het badkamerplankje liggen. Niet handig. Ik was dus eigenlijk ook niet bereid om 50+ euro voor zo’n Oozoo horloge neer te leggen. 6 euro vond ik een leuk prijsje en nam deze mee. Ook vond ik het panterprintje binnenin leuk. Ze hadden ’em ook met roosjes binnen in.

Het horloge heeft zo’n rekbaar bandje. Geen gedoe dus met omdoen. I like!

Voor 2 euro nam ik dit paar grote armbanden mee. Deze tik heb van mijn oma; zij draagt ook graag grote houten armbanden.

Dus voor 1 euro kon ik deze ook niet laten liggen!

Voor 3 euro nam ik dit schattige eitje mee. Sinds ik fan ben van Game of Thrones ben ik op zoek naar sieraden met een ei. Deanerys Targaryen is mijn favoriete personage en inmiddels zijn de drakeneieren uitgekomen, maar toch wilde ik graag een ketting met een ei hebben.

Zo ziet de achterkant eruit.

Voor een euro nam ik nog zo’n set armbanden mee. Pas toen ik thuiskwam zag ik dat de ene armband (met draadjes) kapot was, maar die moet ik repareren (al vind ik die niet zo heel leuk). De kleine armbandjes vind ik wel heel leuk.

Zo ziet het er zonder uit.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke spulletjes! Ik ben nog nooit bij Primark geweest en wil er echt graag een keertje heen ben nu echt benieuwd ๐Ÿ˜›
  Je site doet trouwens heel raar op mijn scherm!

 2. Reply

  De Primark is geweldig! Ik vind die in Zaandam fijner dan die in Hoofddorp denk ik ๐Ÿ™‚

 3. Reply

  gaaf horloge ๐Ÿ˜€

 4. Reply

  oh dat ei is leuk! Kan hij nou ook open, of istie gewoon zo gebouwd?

  1. Reply

   Het eitje kan ook open, maar ik heb em niet van de ketting afgekregen. Dan moet ik de sluiting eraf halen, daar pastie niet overheen.

 5. Reply

  Gave ketting!

  Xoxo

 6. Reply

  Leuke spulletjes

 7. Reply

  De horloge en de ketting vind ik het leukst ๐Ÿ™‚

 8. Reply

  Leuke spulletjes. Ik heb het horloge zelf ook, maar dan die met bloemetjes. Past die bij jou helemaal of kun je ‘m ook verkleinen? X

  1. Reply

   Het is een horloge met elastiek, dus hij past iedereen! Of hij kleiner gemaakt kan worden weet ik niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge