Shoplog – Primark, MAC, Kruidvat

Soms is shoppen gewoon echt therapie. Als ik het tegen mn vriend zou zeggen zou hij het echt niet snappen, maar dat hoef ik jullie gelukkig niet uit te leggen. Ik voel me een beetje cranky en sip en ik kon echt geen seconde langer thuis zitten. Ik ben de stad in gefiets en ik heb gewoon van alles gepast en ben op mn gemak van alles bekeken tot ik helemaal kapot was. Ik heb niet alles gekocht, maar wel alles wat ik onwijs mooi vond.

Klik hier als je de video niet kan zien en vergeet het niet op HD te zetten!

Waar ben jij het meest benieuwd naar?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke shoplog! Mooie producten van Mac heb je gekocht!
  Ik probeer altijd als ik niet lekker in mijn vel zit om niet naar de stad te gaan, omdat ik dan weet van mizelf dat ik dan impulsieve aankopen ga doen omdat ik emotioneel ben. Dus meestal vermijd ik de stad dan πŸ˜‰

 2. Reply

  oeh leuke aankopen allemaal πŸ˜€
  femketje recently posted…NOTD 25/3; Sandhopper.My Profile

 3. Reply

  super leuke aankopen heb je gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge