Shoplog Praag – MAC, Sephora en DM

Ik ben terug van mijn vakantie in Tsjechie en ik heb in Praag behoorlijk veel geshopt en dan met name nagellakjes. Maar ik kon het toch ook niet laten om langs de Inglot, MAC en Sephora te gaan. Dus ik heb echt een hele hoop nieuwe spulletjes die ik graag aan jullie laat zien.

 

Klik hier om de video op youtube te kijken. Klik hier om je te abboneren en vergeet het filmpje niet op HD te zetten!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke aankopen heb je gedaan!
  Manon recently posted…Max & More Pressed Powder Blush – RosewoodMy Profile

 2. Reply

  Wat een hoop leuke aankopen! Ik houd echt van (shoppen in) Praag <3 Ik ga er meestal eens per jaar heen en dan bezoek ik ook altijd even Sephora.
  Anna recently posted…SUMMER SHOPLOG | H&M, NEW LOOK, YOKร‰My Profile

 3. Reply

  Super leuke shoplog!! Lekker veel geshopt ook en dingen gevonden van je wishlist!
  Bedoel met je die ene winkel de Tedi in Duitsland waar je de oorbellen vandaan hebt?
  Jessica recently posted…Opgemaakt – Maart, april & mei 2014My Profile

 4. Reply

  Wat heerlijk dat je zo lekker bent wezen winkelen en zo goed geslaagd bent, wat een mooie lakken en wat een mooie blush en je Inglot oogschaduw kleuren zijn super mooi, evenals je Mac lipstick. Ik ben benieuwd wat voor een looks en swatches je gaat laten zien ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge