Shoplog || Ninjapolish & Pretty Polish

Ik weet dat jullie dol zijn op shoplogjes dus vandaag heb ik er weer eentje voor jullie! Ik heb een bestelling gedaan bij Ninjapolish. Ik wilde al een hele tijd weer eens daar bestellen en net na kerst I finally did! Ook heb ik bij pretty polish een paar lakken besteld en een paar lakken overgekocht in een blogsale. Helaas moest ik ‘s avonds foto’s maken.

Als eerste een paar dingetjes van Pretty Polish. Ik heb een paar Bundle Monster image plates gekocht. Ik wil het stempelen wel echt een kans gaan geven en voor €1 per stuk kon ik ze niet laten liggen. Ik heb plates BM204, BM06 en BM214.
Ook heb ik Orly It’s Not Rocket Science, piCture pOlish Tease en China Glaze Agent Lavender gekocht. 3 lakken die al een tijdje op mijn wishlist stonden.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij Ninja Polish besteld heb en sinds kon ik niet wachten om er weer te bestellen. Het duurde even, maar ik heb er 9 prachtlakken bij waar ik supersuperblij mee ben. Het zijn vooral buitenlandse lakken. Ik was zo blij met mijn Hits Mari Moon lakken dat ik dit keer een setje heb besteld van 4. Dat was goedkoper dan 4 losse lakken.

Van het Deense merk FNUG heb ik een sterke holo genaamd Psychedelic. Hij is ongeveer net zo holografisch als de originele Gosh Holographic. Ook A-England Dragon is eindeijk van mij. Die stond al zo’n tijd op mijn wishlist dat ik die niet kon laten liggen. Daarnaast heb ik nog 2 lakken van Ludurana besteld. Ik vond Emocianante zo mooi dat ik nog 2 van de Aurora Boreal collectie bestelde. Multichromes <3


Ten slotte heb ik van Agnetha nog 2 lakken overgekocht. Op twitter zei ze dat ze weer een blogsale ging houden en ik kon het niet laten. Ik kocht zoya heather en a-england avalon over. Ze heeft nog veel meer mooie lakken te koop dus neem vooral een kijkje!


Als allerlaatste nog even iets wat ik opmerkte. Ik weet niet of Avalon nieuwer is dan Dragon, maar ik zag dat bij Avalon een konijntje op de verpakking stond. Dierproefvrij! Helaas zit er ook iets minder in de flesjes, maar dat maakt de lakken niet minder mooi.

Naar welke lak ben jij het meest benieuwd?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie lakjes! Hier ben ik wel benieuwd naar.

 2. Reply

  Toffe bestelling, ben benieuwd naar swatches etc!

 3. Reply

  Mooie lakjes allemaal πŸ˜€

 4. Reply

  ben erg benieuwd naar de lakjes!! Ziet er goed uit ^^

 5. Reply

  Oooh Dragon <3. Staat op mijn lijstje hier :). Prachtige lakjes verder, love it πŸ™‚

 6. Reply

  Mooie lakjes! Vooral die duo/multichromes

 7. Reply

  Prachtige nagellakken allemaal weer!

 8. Reply

  HITS SPECIALITA :DD (sorry for the caps haha) Orly It’s not Rocket Science en Zoya Heather ben ik ook wel benieuwd naar πŸ™‚

 9. Reply

  […] Het was januari dat ik deze ontving. Hoe ik ze kon vergeten weet ik niet, want ik stond te popelen op het moment dat mijn pakketje vanuit amerika binnenkwam. Een hele tijd was het geen lekker weer en voor duochromes heb je toch een beetje zon nodig. Ik kwam ze laatst weer tegen en het werd dus hoog tijd om ze eindelijk te swatchen! Binnenkort dus meer van dit prachtige merk. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge