Shoplog – Make Up Studio, Claires, BOQZ

Ik ging naar de action om topcoats te kopen, maar sinds de komst van de Fizz setjes met nailart spulletjes en nagellakjes zijn die weg. Hmm ik ging de stad in om te kijken waar de topcoats het goedkoopste zouden zijn. Maar ik kwam uiteraard met een hoop meer thuis.


Na de action ging ik naar de big bazaar. Ik weet dat ze daar pink tease en paris memories verkopen en ik was benieuwd naar of ze daar topcoats van hadden. Ik heb er helaas maar 3 gevonden en ik heb alle displays afgezocht. Verder heb ik nog door de bakjes van Revlon, Rimmel, Wet n Wild, en maybelline en dergelijke doorgesnuffeld en ik kwam uit op dit palette van Wet n Wild en Royal van Revlon.

Verder kwam ik ook nog een schattige engel-kaars tegen, een set van pastelkrijt omdat ik meer wil gaan doen met schilderen en kunst maken behalve mijn nagels. Ik vond een leuk leopard slaapmasker en kabelclips.

Vlak bij de Big Bazaar zit de Make Up Studio en sinds ik ze in de winkel zag liggen wilde ik de Durable Eyeshadow mousse hebben. Ik heb toen gouden en champagne kleurige mousses op mn hand en die vond ik heel mooi. Ik ben toch steeds vaker geneigd naar felle kleuren en wilde heel graag de paarse hebben. De felle blauwe en roze wil ik ook nog graag.

Omdat ik meer topcoats wilde ben ik naar Kruidvat gegaan. Ik vond deze topcoats van Essence omdat deze het goedkoopste waren en nam er nog drie mee. Deze L’Oreal lakken heb ik van mijn kruidvatspaarpaspuntjes gekocht voor 375 punten per stuk en waren dus gratis omdat ik er zoveel makeupjes heb gekocht en punten heb gespaard. Ook vond ik nog een setje alfabet stempeltjes die ik wil kijken of ik er mee kan DIYen.

Ik zag een groot SALE bord bij Claires en ging even kijken of ze ook nagellakjes hadden in de sale. Ik heb vorig jaar lakjes van mijn moeder gehad voor 1 euro per stuk. Dit keer weer en dit keer full size lakken. Geen 5ml maar 10ml lakken รฉn lakken die ik nog wilde hebben. Deze neon met glitters wilde ik graag! Kaching! Ook koos ik nog een grijspaarse lak.


Ik las dat Alice en Jo hun assortiment heeft geupdate bij BOQZ en daar wilde ik ook kijken. Nieuwe barry M lakken en ik heb met lakken in mn hand gestaan, maar ik vond ze toch niet mooi genoeg. Ik wilde nog heel graag het Lace blush palette en kon deze niet laten liggen.

Ik vind de BOQZ winkel echt briljant. 250 winkels in 1. Een supergroot assortiment aan van alles. Zo ook handgemaakte sieraden en ik werd helemaal verliefd op deze pareloorbellen. Ik had ze nu zelfs met 30% korting en betaalde hier โ‚ฌ6,95 voor. Ik heb al deze zoetwaterpareloorbellen en ik ben er dol op. Ik wilde graag nog een paar.

Als laatste kwam er nog een pakktetje van Dashica binnen. Ik had een paar MoYou plates besteld en ik ben er echt heel blij mee. Supergave patroontjes en ik kanย  niet wachten om er nailart mee te maken.

Waar ben jij het meeste benieuwd naar?

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een leuke aankopen! Dat slaapmasker wil ik ook, haha! Ik ben enorm benieuwd naar de imageplates, of ze wel wat zijn. Ik merk vaak dat er toch behoorlijk wat verschil in zit namelijk!
  Deborah recently posted…Nieuwe frankens, again!My Profile

 2. Reply

  Super leuke dingen!
  Mandy recently posted…News #63 – WIC Herome Beautiful BarbadosMy Profile

 3. Reply

  Leuke aankopen!
  Jeske recently posted…Quick nailart #4 Mint & FloralMy Profile

 4. Reply

  Leuke aankoopjes ๐Ÿ™‚
  Tessa recently posted…Fogan | Nagellak | 07 & 12My Profile

 5. Reply

  Leuke spulletjes allemaal! Het Wet ‘n Wild palette heb ik ook zien liggen.
  Lotte recently posted…Lotteโ€™s photo diary: maartMy Profile

 6. Reply

  Lekker geshopt zo te zien!!!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Special Eye TodayMy Profile

 7. Reply

  awesome aankopen ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…Get To Know Femketje; 16-31 Maart 2014.My Profile

 8. Reply

  Wat leuk om je mening over Boqz te lezen, mijn man z’n webwinkel heeft daar ook een aantal boxen ๐Ÿ™‚
  Linda recently posted…Onlangs gekeken: films en series deel 2My Profile

 9. Reply

  Leuke aankopen allemaal.
  Miranda recently posted…Win jij 40 euro korting bij Babyhuys?My Profile

 10. Reply

  Mooie aankoopjes heb je! Ik ben benieuwd naar de reviews ๐Ÿ™‚
  Beau recently posted…Hello Monday #1My Profile

 11. Reply

  super leuke aankopen heb je gedaan

 12. Reply

  Leuk!

 13. Reply

  leuke spulletjes heb je gekocht! Ik hoop eigenlijk dat de kruidvat actie met die lakken van loreal nog geldt ๐Ÿ™‚
  Dana recently posted…My dearest grandpa.My Profile

 14. Reply

  Het blush palette van Sleek is prachtig!
  Tess Evea recently posted…Currently Reading: Ontaard, Onsterfelijke Liefde & De Wolf van Wallstreet.My Profile

 15. Reply

  Ooooh die Claire’s lakjes! Ik ben wel heel erg benieuwd naar de swatches!!
  PinkFairy recently posted…Super schone huid in 3 stappenMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge