Shoplog – MAC, Essie, House of Lou, Revlon

De afgelopen week kreeg ik een paar pakjes binnen en ik ging vanochtend de stad in. Ik wilde namelijk heel graag de MAC Viva Glam lipstick van Miley. Ik kwam nog een aantal leuke dingen tegen. Zo hebben Catrice en Essence een 2e halve prijs actie bij Kruidvat.


Eerst mijn pakje van House of Lou. Ik kocht in het verleden wel eens bij Bubba With Glasses, en dat is nu House of Lou geworden. Ik kocht een kimono nu voor 10 euro en een haarsieraard voor 1 uit. Ik hou van sale. Het haarsieraad vind ik nog even wennen, maar stiekem best leuk. Het is alleen een haartje te klein, of mijn hoofd is gewoon te groot. Ik heb er een stukje ketting aangezet en nu past het beter.

De reden waarvoor ik de stad in ging. MAC Viva Glam Miley. Een mooie felroze kleur. Ik moet deze nog proberen, maar ik zie em nu bij zoveel mensen dat ik deze ook wel wil. Ik zat te twijfelen toen deze online kwam en was toen binnen no time uitverkocht. Ik hoorde bij de mac counter dat er online zelf een wachtrij was.

Bij de etos vond ik een lak van essie met 50% korting. Dit is Style Cartel en is een hele mooie donkerblauwe navy kleur. Bij de kassa lagen Burt’s Bees honey lip balms nu voor 2 euro. Ik hoor een hoop goede dingen over dit merk en voor 2 euro wilde ik het wel proberen gezien dit een beetje een normale prijs is voor een balm.

Bij de action kocht ik drie revlon nagellakken, maar ik kon de 3e, een groene even niet vinden. De lakken kosten 99 cent per stuk. Voor 89 cent vond ik deze pareloorbellen. Ik vind het er wel grappig uitzien. Het is even wennen, want je voelt de achterkant in je nek.


Essence heeft 2e halve prijs en ik zat al een tijdje te kijken naar meer lipsticks. In de winkel kon ik niet kiezen, en nam er 4 mee. Ook had ik nog een nieuwe mascara nodig en ik draag nu steeds vaker lipgloss en die koos ik eigenlijk uit zodat ik op een even aantal kwam. Ik weet niet of het als 25% korting wordt gerekend of niet. De ene keer doen ze er wel moeilijk mee en de andere keer niet.

Ik bestelde nieuwe striping tape en op de achtergrond zie je een paar nieuwe nailart kwastjes. Beide komen van ebay.

Ik ben vergeten om de lipstick op de foto te zetten, maar ik kocht ook van Catrice 4 items. De kruidvat waar ik was had al nieuw assortiment en daarvan nam ik 3 nagellakken mee. Gallon of Melon, All You Need Is Pink en (S)wimbledon. Ook zag ik nog een leuke handtas. Ik vond em zo schattig. De roze kleur vind ik helemaal leuk en ik zie steeds meer zulke kleuren in de schappen van portomonees en tassen. De binnenkant heeft een leopard print. De tas kost 9,99.

Wat wil jij graag het eerste zien? Wat heb jij als laatst geshopt?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat ben je goed geslaagd tijdens het shoppen! Ik kan niet wachten tot ik weer helemaal los kan gaan tijdens het shoppen.
  Kirsten recently posted…Guhl Zijdeglans haarverzorgingMy Profile

 2. Reply

  Wat een heerlijke shoplog. MAC Viva Glam heb ik ook besteld vanmorgen. Ben zo benieuwd!
  Marloes recently posted…Valentine’s Day Make-up Tutorial!My Profile

 3. Reply

  Leuke aankoopjes zeg! De MAC lipstick is prachtig.
  Kelly recently posted…Real Techniques Sam’s Picks Brush Set.My Profile

 4. Reply

  Erg leuke aankoopjes!
  Nicole recently posted…Worth the splurgeMy Profile

 5. Reply

  Wat leuk aankopen
  Dhini recently posted…A lot of loveMy Profile

 6. Reply

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan!
  Jessica recently posted…Beautystash in aantallenMy Profile

 7. Reply

  Goed geshopt! Ik heb laatst groene pareloorbellen gekocht op ebay en die striping tape ook. Snel naar de action voor deze oorbellen! Wie weet hebben ze nog mooie revlon lakjes, ik had er al 4.

 8. Reply

  Heerlijke kleurtjes van Catrice zeg, lekker vrolijk. Leuke aankopen!
  NailTalk recently posted…El Corazon Skull – Nail ArtMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge