Shoplog – Kruidvat, Claires, Big Bazar, Intratuin

Zaterdag hadden Pieter en ik feestjes in Eindhoven en ik kon het niet laten om ‘s middags nog even de stad in te gaan. Ik was er al zo’n tijd niet geweest. Ik wilde heel graag barry m lakken kopen bij de BOQZ, maar die hebben ze niet meer. Jammerr. Maar ik heb genoeg andere leuke dingen gevonden.


Ik wilde toch nog even kijken of de Big Bazar nog leuke Ciaté lakken overhad, maar daarbij niets gevonden. Wel leuke slofjes met panterprint en strikjes en een OPI liquid sand lakje gevonden.

Bij Claires was het nu 3=2 en nam ik 3 lakken uit het vaste assortiment mee. Bij de kassa lagen nog twee lakken voor 1 euro per stuk. Die kon ik niet laten liggen.

Soms kunnen reviews je onwijs overtuigen en zo ook bij deze producten van Essence die ik kocht. De blush ziet er onwijs mooi uit en ik had helemaal niet eens door dat de lila tube een eyeliner was. Ja, ik hou van eyeliners in andere kleuren.

Ook graaide ik nog 3 lakjes van SInful colours voor 1 euro uit de uitverkoopbak. Altijd leuk meegenomen.

Bij V&D hadden ze dit leuke notitieboekje van de big bang theory nu voor 2 euro. BAZINGA!


Ik had geen zin in de drukte bij de primark, maar de C&A leek zo goed als leeg. Daar vond ik voor 19,90 dit leuke waterval vest. lekker zacht en leuke noors-achtige print.

Eerder deze week ging ik eventjes langs de intratuin. Toch even kijken wat ze hadden aan koperkleurige spulletjes. Ik had helemaal niet verwacht dat ik met zoveel items thuis zou komen, maar ik ben er dol op. De twee vaasjes kosten 3,99 per stuk, het waxinelichthoudertje kost 2,49 en de plaat eronder ook. Daarnaast kocht ik nog uitvouwbare papieren boompjes alvast voor kerst.Bij de kruidvat kocht ik ook nog twee van zulke lampjes gordijnen. Ik had via mijn voordeelkaart een actie voor extra 20%korting en betaalde voor de twee gordijnen geen 20 euro maar slechts 16 euro. Ik had nog een doosje extra gedul nodig, want die draden zitten he-le-maal in elkaar gedraaid. Nightmare. Maar het hangt en ik vind het erg leuk staan.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke dingen heb je gekocht!
  Mandy recently posted…COTM #5 DisneyMy Profile

 2. Reply

  Die slofjes zijn zo leuk.
  Liefs, xxx

 3. Reply

  Leuke aankopen heb je gedaan, die vaasjes zijn zo leuk!
  Manon recently posted…HELLO SWEET NOVEMBEℛ !!♡My Profile

 4. Reply

  Ik vind vooral je decoratie spulletjes érg leuk!
  Simone recently posted…Mijn week #5My Profile

 5. Reply

  Nagellak in de uitverkoopbak kan ik ook nooit laten liggen. Trouwens, toen ik afgelopen zaterdag in de big bazar was, lagen er heeeel veel OPI lakjes voor €4,99 ! Ik heb twee hele mooie gehaald onder andere uit de Germany collectie..

 6. Reply

  Jammer heb je niet gezien zaterdag! Maar je hebt leuke spullen geshopt!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Rimmel London *Velvet Matte*My Profile

 7. Reply

  Heel leuk vest zeg! Vind de kleuren ook goed bij je staan. Heb vanmorgen ook dat OPI liquid sand lakje gekocht, hij is echt prachtig! Benieuwd naar al je swatches 😀
  NailTalk recently posted…Gastblog DoorMariskaMy Profile

 8. Reply

  Leuke spullen heb je gekocht! Ben benieuwd naar de nagellak swatches!
  Ilse recently posted…COTM November- DisneyMy Profile

 9. Reply

  Wat een leuke spulletjes. Die vaasjes zijn zo mooi!
  Nicole recently posted…Budget BeautiesMy Profile

 10. Reply

  leuke aankopen 😀
  femketje recently posted…FOTD 03/11: Curls & Hot Pink Lips.My Profile

 11. Reply

  Ah die lampjes zijn super leuk 🙂
  PinkFairy recently posted…Favorieten van oktober 2014 (filmpje!)My Profile

 12. Reply

  Mooie lakjes van sinful colors! Hier zijn ze zo lastig te verkrijgen helaas

 13. Reply

  de koperkleurige spulletje die je voor in huis hebt gekocht vind ik heel erg leuk!
  Petra recently posted…Review : Rollcare Pet Kledingroller…My Profile

 14. Reply

  Wat zijn die lampjes gordijnen leuk, ook je decoratie spulletjes zijn erg leuk. Je bent goed geslaagd en je hebt er weer heel wat nagellak bij. Het vest staat je erg mooi,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge