Shoplog – Kos, Rituals, Ciaté, Sinful Colors

Jep, alweer een shoplog. Laatst kon je al zien wat ik in Praag geshopt heb, en nu laat ik zien wat ik op Kos geshopt heb. Ik ben weer weggeweest. Helaas heb ik in Kos niet zoveel geshopt, maar ik was nog niet eens 12 uur terug en ik had alweer een handvol tasjes. Oeps, maar ik heb allemaal wel mooie nieuwe dingetjes.


Ik ben samen met Pieter en 8 andere vrienden lekker 8 dagen naar Kos geweest. Voor het eerst all in en het is onwijs goed bevallen. Stiekem supergrappig mensen het resort herkenden aan de paar foto’s die ik op instagram heb gezet. Ik heb op Kos zelf niet veel geshopt. Ik ben er geen nagellakken tegengekomen en ik had ook niet zoveel behoefte aan prullaria.

Ik kocht er een jurkje/rok. Door de elastische brede band kan ik zelf bepalen hoe ik het draag. Als ik het als jurkje draag komt het tot mn knieen en anders tot ongeveer mn tenen. Ik vind het printje zo tof. Die moest gewoon mee en ik heb die daar al vaak gedragen. Ook kocht ik er een sjaal. Jep, het was 34 graden en ik koop een sjaal. Nee ik heb geen zonnensteek, ik vond het gewoon een mooie sjaal. Voor 5 euro kon ik die niet laten liggen en hij is superzacht en onwijs kleurrijk. Mooi gebreid en als het straks koud is denk ik lekker aan het warme Kos.

Ook kocht ik er een spiegeltje. Issie niet onwijs mooi? Ik betaalde er maar 4 euro voor en ik heb nog veeel meer bovenkanten gezien. Holografische folie en een allemaal bloemetjes en hartjes. Erin heb ik een normaal spiegeltje en ik denk 2x vergroting.

Het begon eigenlijk al op het vliegveld. Ik moest gewoon bij de cosmetica snuffelen en ze hadden een aanbieding; 4 halen 3 betalen. En de lakken kosten daar ‘slechts’ 11,40. Met de actie kwam het dus ongeveer neer op 8,50 per nagellak en dat vond ik erg betaalbaar gezien je in Amerika 8,50 dollar betaalt. Ik kocht My Private Jet, Hotter Than You Pink, Push & Pur-Pull en Amazon… Amazoff.

Mijn moeder haalde ons op van Schiphol en de volgende dag zei ze ‘Ik heb nog een catice 1+1 actie op mn voordeelkaart staan, ga je mee het dorp in’. Jaa, daar zeg ik geen nee tegen. We kamen als eerste Rituals tegen waar ze nu uitverkoop hebben. Niet alles is met korting te koop, maar wel een aantal dingen.

Ik kocht een Heavenly Hammam bad olie met argan olie en eukalyptus. Ruikt wel sterk, maar ik moet wel gelijk aan bad en vakantie denken. Deze was nu met 40% korting en ik betaalde er 8,10 voor geloof ik. De scrub was niet in de aanbieding, maar is zelfs een reisverpakking. Nou ga ik voorlopig nergens meer heen, maar ik wilde een nieuwe scrub en deze rook wel lekker neutraal. Deze kost 5 euro.

Vervolgens nam ik nog een shower gel mee. Ik vond die shower gels die ik van Therme had gekocht zo waardeloos. Gaat moeilijk open, ruikt niet meer lekker onder de douche als het warm is en schuimt een beetje, maar doet niet veel meer. Ik wilde een nieuwe, maar dan niet gelijk weer twee, maar gewoon eentje. Pioenroos en lotus. Het ruikt een beetje naar aloe vera en lekker fris dus. deze was nu dacht ik voor 4 euro.

Iedere keer sta ik wel voor het Rituals schap, maar dan kijk ik naar de producten en denk ik ‘nee, ik koop voor die prijs wel iets van MAC of Inglot’. Dit palette kocht ik met 50% korting en betaalde er nu maar 11,30 voor dacht ik. 4 kleuren in een handzaam palette. Ik hou wel van paars op zn tijd en ik ben erg benieuwd naar makeup met mineralen en edelstenen.

Dan naar Kruidvat en mn moeder was enorm aan het twijfelen tot wanneer de actie op haar voordeelkaart zou lopen, dus hebben we even ingelogd op haar kruidvat account en toen zag ik een aanbieding op Sinful Colors. Dubbel mazzel dus. Naast 1+1 op Catrice ook nog eens 1,50 voor Sinful Colors in plaats van 1,99. Dat scheelde me in dit geval dus 2,50. Maar ik was vooral blij dat ik eindelijk een filiaal met Sinful Colorschap heb gevonden. Ik stond een tijdje voor het schapje en nam uiteindelijk Pink Glitter, Nail Junkie, Pink Forever, Hottie en Soul Mate mee. Ik zat te kijken dat ik Easy Going al had; die had mn moeder voor me uit amerika mee genomen.

Verder nam ik nog Goldfinger en i’m dynamite mee en een setje van 5 telefoonkabelelastiekjes mee. Ben benieuwd. Lijkt me wel handig dat deze geen metalen stukje hebben en ook minder snel zullen knappen.

En als laatste ben ik langs de Big Bazaar geweest. Ik wilde kijken naar de lakken van Nicole By OPI en uiteindelijk daar niets meer van meegenomen. Wel 5 neon lakken van Saffron in mn mandje gedaan. Voor 1,27 per stuk kon ik ze niet laten liggen. Een leuk bestudt haarclipje en bordjes voor in huis. We hebben nogal veel deuren in de gang; naar de voordeur, slaapkamer, badkamer, wc, berging, studeerkamer, woonkamer dat het voor vrienden wat verwarrend is. Gewoon bordje toilet zoeken dus.


En als allerlaatste nam ik nog een setje van Ciaté mee. 25 euro heb ik er niet voor over, maar voor 9 wilde ik er wel eentje proberen. Die caviaar balletjes hoeven van mij niet meer zo en veertjes eigenlijk ook niet. Deze set met foils leek me wel leuk om te proberen. Je krijgt dus 1 lak (in dit geval sour cream), een flesje foil glue en 5x 6 kleuren foil velletjes. Groen, oranje, zilver, roze, holo en goud holo.

Wat heb jij als laatste geshopt? Waar ben jij het meeste benieuwd naar?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heerlijk dat je naar Kos bent geweest, en wat een leuke aankoopjes heb je gedaan!
  Marloes recently posted…Anastasia Dipbrow Pomade in ChocolateMy Profile

 2. Reply

  Wow, jij hebt goed geshopt! Haha!
  Ik ben erg benieuwd naar je OPI lakjes, en ook dat je setje van Ciaté ziet er wel veelbelovend uit 🙂
  Mirjam recently posted…Nailart: Pink dots & Essie Romper RoomMy Profile

 3. Reply

  Super leuke dingen!
  Mandy recently posted…Nailart | Pink stripesMy Profile

 4. Reply

  Je hebt hele leuke dingen gekocht!
  Manon recently posted…Brazilian Armband van de ActionMy Profile

 5. Reply

  Iemand is goed geslaagd! ^-^
  dresses and daisies recently posted…In de brievenbus: unboxing Nivea, bol.com, aliexpress, Body&Bess …My Profile

 6. Reply

  Wat heerlijk dat je zoveel leuke dinge hebt gekocht, zowel op vaka tie als hier. Ben wel benieuwd naare Safron neon nagellak :-). Maar alles is een review waard.

 7. Reply

  Wat een leuke aankopen! Echt een heleboel mooie lakjes <3
  Anna recently posted…TIPS | JE KOFFER INPAKKEN ZONDER STRESSMy Profile

 8. Reply

  Leuke spulletjes !
  Isabeau recently posted…Nicole By Opi – Kendall On The KatwalkMy Profile

 9. Reply

  Wat leuk dat je op Kos bent geweest! Toen ik in Griekenland woonde vond ik het ook gek dat toeristen sjaals kochten in die hitte…nu ik in NL woon snap ik het want ze zijn heerlijk voor de winter…haha! 🙂
  Stella recently posted…W7 Chuncky Lips (Alice&Jo bestelling)My Profile

 10. Reply

  oehh mooie lakken 😀
  femketje recently posted…Bloemenprints en boho-look: zomertrends 2014My Profile

 11. Reply

  wat heb je toch heerlijk geshopt! leuke spullen heb je gekocht
  Angelique recently posted…The Body Shop fijian water lotus body mistMy Profile

 12. Reply

  wat superleuk aankopen
  Dhini recently posted…Djess`s outfit : SharkMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge