Shoplog || Kerstmarkten in Düsseldorf

Vorig weekend ben ik met mijn ouders naar Düsseldorf geweest. We wilde ook eens naar de kerstmarkten en we kwamen erachter dat je echt superleuk kan shoppen in Dusseldorf. Ik heb op de kerstmarkten eigenlijk maar 1 dingetje gekocht. En niet eens iets kerst-igs.


Ik ben aan het denken geweest welke winkels er allemaal zitten, maar ik ben geloof ik de helft vergeten. Villeroy & Boch, Esprit, H&M, Georgio Armani, Zara, Douglas, Saturn, Kiehls, Inglot, Muji, Starbucks, Louis Vuitton, Tiffany, MAC (los, maar ook in Douglas winkels), Boss, Michael Kors, Abercrombie & Fitch, The Body Shop, L’Occitane, Rituals, DM, Maison Riviera, Tommy Hilfinger, Tom Tailor, Peek & Cloppenburg, Vero Moda, Pimkie, Deichmann, New Yorker, C&A, Kaufhof, Kaufland, en nog veel meer.

In de Kaufhof en Kaufland kan je merken vinden als michael kors, swarovski, pandora, guess. Enorm veel sieraden, parfum, en makeup counters. Bobbi Brown, Benefit, guerlain, art deco.. pfoe.. Een beetje wel zoals je hier bij de bijenkorf hebt. Alleen dan nog wel groter.

Als je naar de kerstmarkten wilt gaan kan je geloof ik tot en met 23 december. Er zijn op 6 plaatsen markten. Marktplatz, Flingerstrasse, Heinrich-Heine platz, Stadtbrucken (engeltjesmarkt), Shadowstrasse en aan de Gustav Grundgens Platz. Die laatste heeft geloof ik een ijsbaan, maar deze heb ik zelf niet gezien. De markten zijn op donderdag van 11-20u open en op vrijdag en zaterdag van 11-21u.
Bij de Kaufland vond ik het merk Zak! waar Serena haar doorzichtige makeup  bakjes vandaan had. Dat bloemetje is een theezeef. In het bloemetje doe je losse thee en zet je op je theeglas, giet je er heet water overheen en dan zet je het bloemetje weer op de blaadjes (uitlegbakje). Superleuk, maar ik vond 16 euro wat veel.  Kiko zit helaas niet in het centrum, maar in de arcade mall 2km zuidelijker dan het centrum.

Leuke theelichtjes van Yankee Candle.

Alles leuk verlicht.

Waar gaan jullie het liefste shoppen?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Lijkt me super gezellig

 2. Reply

  Ziet er leuk uit!

 3. Reply

  Ik was er deze week ook 🙂

 4. Reply

  Wat ziet het er leuk uit! Twee weken terug wilden mijn vriend en ik ook naar Düsseldorf, naar de kerstmarkt, maar op internet las ik van alles over die milieusticker. Heb je die nodig als je naar Düsseldorf gaat?

  1. Reply

   Volgens mij heb je die nodig als je een auto hebt die ouder is dan 30 jaar ofzo? Oh en met parkeren zou ik de Qparks ontwijken!

 5. Reply

  woow…superleuk daar. Graag wil ik ook daar naar toe

 6. Reply

  Ziet er ontzettend leuk uit!

 7. Reply

  Het ziet er echt super leuk uit daar!

 8. Reply

  Wauw al die bak vormpjes! Haha geweldig zeg, zou niet kunnen kiezen en ze allemaal mee willen nemen 😉
  Erg leuke foto’s!

 9. Reply

  wauw die kastjes! geweldig, leuk filmpje meis!

 10. Reply

  Ziet er heel gezellig uit 😉

 11. Reply

  Ik zag net pas je video op YT haha, want ik zocht op Dusseldorf shoplogs. Ik ga dit jaar naar de kerstmarkt met een vriendin en natuurlijk wil ik me daar goed op voorbereiden. Ik ben nog nooit in Duitsland geweest en wil dus dit keer mijn slag slaan! Ik las al dat de Kiko dus niet in het centrum zelf zit, ik hoop dat het niet te lang lopen is dan! Mijn vraag is of de markten die je benoemd allemaal dicht bij elkaar liggen? En ook gewoon bij de winkels zoals DM & Müller & Douglas enzo? Ik zou het leuk vinden als je mijn vraag nog beantwoord hihi, zou je me enorm mee helpen!
  Mariëlle recently posted…Review: Action blush peachMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge