Shoplog Juni || Enchantra, Kruidvat & Livera

Ik had me voorgenomen om niets meer te kopen voor de zomer. And yet I failed again. A-England kwam met een nieuwe collectie waar ik verliefd op werd en ik had mazzel bij de kruidvat. Gelukkig ben ik geslaagd voor een tankini die ik graag wilde.


De reden waarom ik bij Enchantra bestelde is omdat ik lakken van de nieuwe Burne Jones collectie wilde hebben. Bij Enchantra betaal je €25 euro voor 3 lakken en los €9,95. Ik bestelde Rosebower, Briar Rose, Lady of the Lake en Fated Prince.

Ik kon het niet bij die A-England lakken laten *schaam* en bestelde nog deze waarvan een aantal uit de outlet. De linker lak komt uit de Cirque de Soleil collectie en heet Hanging in the Balance (€3,50), daarnaast zie je Sci Fly By uit de Hologlam collectie en heb ik al geswatched, maar wilde de lak toch nog hebben (€5,-). Voor €2 koos ik een van de nude lakken van Color Club uit. Dit is Falling in Louvre. Ook bestelde ik nog twee gele lakken waaronder Sunshine Pop (€3,50) en Sun-Kissed van de Summer Neons (€5,45), want ik had gek genoeg nog geen gele neon.

Ik plaatste deze foto op instagram. Kruidvat had via hun voordeelkaart een aanbieding dat je daarmee 1+1 gratis op de Catrice lakken kon krijgen. Ik koos nog 4 kleuren uit. Van links naar rechts zie je Shopping Day at Bluemingdales, Petrolpolitan, I’m Dynamite en Fuchsiarama.

Ik liep tegen een vol en afgeprijsd schap van de Candy Shock collectie aan. Ik wilde de lakken wel, maar stiekem niet voor €2,99 per stuk. Ik had mazzel en kwam ze alle 4 nog tegen. Ook nam ik de lip peeling mee omdat ik daar veel goede dingen over hoorde. Toch handiger om zo’n ‘pennetje’ te pakken voor je lipstick op doet lijkt me.

Iets waar ik geen review aan zou wijden, maar waar ik toch iets over kwijt wilde. Ik koop mijn lactacyd altijd in de aanbieding. Nu is er een 2e halve prijs actie en dat scheelde me 2 euro op een flesje van €3,50? zoiets. Ik weet de prijs niet meer precies.

Met zo’n flesje doe ik makkelijk een jaar. Een half jaar geleden ongeveer kwam er een nieuw merk in de winkels genaamd Chilly. Er werd veel over geschreven op beautyblogs en ik kocht het een keer met 50% korting. Onder het motto ‘al dat spul is toch hetzelfde’. Ik gebruik al jaren lactacyd en daar had ik eigenlijk bij moeten blijven. Ik vind Chilly helemaal geen fijn ‘spul’. Het ruikt en voelt als handalcohol aan. Gelukkig werkt het wel hetzelfde, maar ik vind het toch geen fijn product. Ik had liever gehad dat het nergens naar rook. Ook vind ik de verpakking van lactacyd fijner. Daarbij kan ik zelf een klein druppeltje eruit knijpen. Chilly heeft een pompje en dan komt er teveel uit -vind ik-. Volgens mij kost een flesje Chilly €5.


Als laatste het ding waar ik heel lang naar op zoek was. Een bikinitop met bh binnenin. Ik vind het zo raar dat het weinig te vinden is. Het is heel normaal dat je een goede bh draagt en het is een no go als je de verkeerde kiest, maar bikini’s en badpakken hebben geen bh binnenstuk. Waarom? Op het strand moeten ze maar gewoon op je navel hangen? Geen smakelijk beeld vind ik zelf. Hard zoeken en na 1,5 uur passen heb ik dan eindelijk gevonden wat ik zocht!

Wat hebben jullie als laatste gekocht?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, geweldig al die lakjes! Die bikini vind ik er wel heel leuk uitzien!

 2. Reply

  oeh lekker veel lakjes 😀 hier heb ik geen uitverkoop producten meer kunnen vinden, alles was al weg XD

 3. Reply

  Nagellak natuurlijk!
  Wat heb jij trouwens ontzettend mooie gekocht.

 4. Reply

  Gaaf dat je alle lakken en de lip peeling van Catrice nog hebt kunnen halen met korting!
  Ik heb de blauwe en de gele gekocht toen het nog gewoon verkrijgbaar was, zeg maar! (:
  Het zijn mooie lakjes maar dekken wel pas na drie à vier laagjes.

 5. Reply

  Prachtige lakjes heb je gekocht !!! En wat bikini’s en badpakken betreft , daar heb je helemaal gelijk in !!!

 6. Reply

  Ik ben benieuwd naar alle nagellakjes!! 🙂

 7. Reply

  Leuke dingen heb je gedaan!

 8. Reply

  Mooie lakjes allemaal!

 9. Reply

  Ahhh, A England wil ik ook nog graag eens een keer wat van! Zulke mooie collecties hebben zij.

  Trouwens raad ik het wel af om zeepjes ed voor je geslachtsdelen te gebruiken. Ik weet dat ze er speciaal voor zijn gemaakt, maar ze kloten aan met de phd waardes in je vagina, en dat kun je echt niet gebruiken. Straks kun je niet meer zonder dat spul. Gewoon voorzichtig met wat water tijdens het douche moet genoeg zijn.

  Denk dat veel mensen het gebruiken voor het “gevoel”, maar het is echt niet noodzakelijk en kan alleen maar naar doen bij overmatig gebruik (eigenlijk alles bij overmatig gebruik).

 10. Reply

  Leuke aankopen! Wat leuk dat je de Catrice lakken nog met korting hebt kunnen vinden 🙂

 11. Reply

  Mooie lakjes! En fijn dat je uiteindelijk toch een fijne tankini heb kunnen vinden.

 12. Reply

  Leuke shoplog, ben benieuwd naar de gele lak

 13. Reply

  Jahoe, wat heb je lekker veel nagellakjes gekocht 🙂

 14. Reply

  Ik was ook nieuwsgierig naar Chilly en toch nooit geprobeerd omdat ie ook net iets duurder is…. maar goed ook, zo te lezen.
  Leuke shoplog, de lakjes van Enchantra zijn wauw! 🙂

 15. Reply

  Wauw mooie aankopen!

 16. Reply

  Je tankini is mooi vrolijk, zal je goed staan. heb je ook al broekjes erbij gezien?

 17. Reply

  Leuke koopjes en lekker veel lakjes! Ben benieuwd naar de neon-gele kleur 🙂

 18. Reply

  Had niet gedacht dat ik dit ooit zou zeggen over een gele neon maar Sun-Kissed lijkt me echt een tof kleurtje!

 19. Reply

  Mooie aankoopjes! Ik ben ook nog zo lang op zoek geweest naar die lipscrub, maar kan hem helaas nergens meer vinden! 🙁

 20. Reply

  […] In mijn laatste shoplog konden jullie een hoop nieuwe lakken zien. Vandaag de eerste lak van A-England uit hun nieuwe Burne Jones Dream Collectie. Doornroosje wordt ook wel Little Briar Rose genoemd. Edward Burne-Jones is een kunstenaar die schilderijen heeft gemaakt van deze legende waaronder The Rose Bower en The Briar Wood. Mocht je je afvragen waar de namen vandaan komen. Deze nagellakcollectie bestaat uit 5 lakken -waarvan er 1 nog moet uitkomen- en ik heb er drie van. Vandaag de eerste swatch. […]

 21. Reply

  […] In mijn laatste shoplog konden jullie een hoop nieuwe lakken zien. Vandaag de eerste lak van A-England uit hun nieuwe Burne Jones Dream Collectie. Doornroosje wordt ook wel Little Briar Rose genoemd. Edward Burne-Jones is een kunstenaar die schilderijen heeft gemaakt van deze legende waaronder The Rose Bower en The Briar Wood. Mocht je je afvragen waar de namen vandaan komen. Deze nagellakcollectie bestaat uit 5 lakken -waarvan er 1 nog moet uitkomen- en ik heb er drie van. Vandaag de tweede swatch. Al eerder liet ik jullie Rose Bower zien. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge