Shoplog – ILNP, El Corazon & A-England

Gister kwam een pakketje binnen. Ik bestelde laatst bij Hypnotic Polish met korting en ze zijn binnen. Ik wilde ze laten zien, want ze zijn echt te prachtig voor woorden!


Ik bestelde vinyls, diamantvormig en soort schubvormige grote vinyls. Mn eerste lak van El Corazon dat een speckled lak is. 3 lakken van ILNP en een A-England lak die Let me In heet. Een rood/roze lak uit de nieuwste collectie die ik al een tijdje zat te eyeballen.


De lakken van ILNP zijn zowel multichrome als holografisch. Onder elke hoek zie je andere kleuren en zie je de kleuren anders lijkt wel. Daarom hou ik zo van zulke lakken. Hush en Birefringence lijken op elkaar, maar verschillen toch genoeg. Hush heeft meer turkoois waar Birefringence meer blauw is. Birefringence klinkt heel ingewikkeld, maar is het engelse woord voor dubbele breking. Sommige kristallen laten dan een voorwerp oid dubbel zien; alsof je dronken bent. Maar het klinkt wel heel cool; birefringence. Op foto’s met indirect licht zie je vooral de kleuren van de lakken in de flesjes heel goed, maar in de zon zie je de holografische glitter heel mooi.

Ik kocht de lakken bij Hypnotic Polish. Normaal kosten deze multichrome lakken van ILNP €12,30 en ik kocht ze met 20% korting. Wil je ook de holografische variant.. let dan goed op de ‘(H)” achter de lak. Dit betekent dat deze holografisch is. De lakken zijn namelijk ook ‘gewoon’ als multichrome te krijgen. De nieuwe lentecollectie is nu in de preorder te koop en dan betaal je €9,60 ipv 10,60.

Welke lak wil jij het liefste zien?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oeh wauw wat een ongelofelijk mooie lakjes zeg!
  Nicole recently posted…P2 Volume Gloss Gel Look Polish in Cute GirlMy Profile

 2. Reply

  woahhh geweldig mooie kleuren πŸ˜€
  femketje recently posted…Look – 90s Grunge.My Profile

 3. Reply

  Gave kleuren! Vooral die van ILNP!!
  Jessica recently posted…Fair Fashion #1My Profile

 4. Reply

  Mooie lakken heb je er weer bij !
  Manon recently posted…De Blux Box van FebruariMy Profile

 5. Reply

  Oh wow, ze zijn super mooi!
  Mariska recently posted…Essence You & me?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge