Shoplog Hypnotic Polish

Ik liet al een sneak peak zien op instagram, maar mijn bestelling van Hypnotic Polish kwam eindelijk binnen. Ik moest even wachten omdat ze op vakantie waren, maar nu waren de lakken die ik allemaal wilde in voorraad dus ik moest wel bestellen.Ik kon niet wachten om mijn eerste lakken van ILNP te bestellen. Ik zat heel lang te twijfelen om te bestellen en dan was ik eruit en waren ze neit meer op voorraad. Ik ging voor deze vier:

Clockwork


Clockwork zag ik op instagram en moest ik hebben! Deze komt al uit de nieuwe herfst collectie van ILNP.

Happily Ever After

Deze lila holo stond al een hele tijd op mijn wishlist. Deze is namelijk niet alleen superholografisch maar heeft ook zilveren flakies erin!

Champagne Blush

Een beetje hetzelfde voor deze rode holo. Niet alleen holografisch, maar heeft ook nog eens superveel gouden shimmers!

Mega (X)

Mega is een van de meest holografische lakken ooit! Zo mooi!

De andere lakken zijn van Dance Legend. Ik heb een supermooie harry potter topcoat van Dance Legend en ik wilde er wel meer. Toen ik deze galaxy lakken in voorraad zag wilde ik die ook. Multichromes met holografische glitters.

Ik kon niet kiezen en deed ze afgelopen week allebei maar op. Big bang – Comet tail – Big Bang – Comet Tail.

En als laatste een thermo lak. Ik dacht eerst dat dit die tripple termo was, maar dat niet. Deze gaat van roze/lila naar paars.

Welke lak heb jij als laatst gekocht?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw wat een prachtige lakjes!
  Nicole recently posted…Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser PrimerMy Profile

 2. Reply

  Ik kocht als laatste 5 lakjes van Fogan!
  Eilish (artisticstateofmind) recently posted…Beauty รขย™ยฅ Uma Cosmetics | 2 in 1 Berry LipsMy Profile

 3. Reply

  Mooie lakken heb je weer gekocht!

 4. Reply

  onwijs mooie lakken heb je gekocht!
  Dana recently posted…Fridays Favorite: Victoria Secret body mist Endless loveMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge