Shoplog – Hypnotic Polish, Lacquester, Essence

In de afgelopen week heb ik twee hele leuke pakketjes binnen gehad. Allemaal nieuwe nagellakken en nailartspullen. Ik ben wel redelijk verliefd! Kijk mee naar mijn nieuwste aanwinsten.


Mijn eerste bestelling bij Hypnotic Polish. Ik heb al wel vaker mijn mandje daar vol gegooid met mooie nagellakjes en schrok toen een beetje van het bedrag, kon niet kiezen tussen alle pretties en heb toen maar helemaal niets besteld. Deze keer koos ik een paar lakken en een paar imageplates.

Dit zijn lakken die ik koos. Ik koos ze vooral vanwege de swatches. Mooie foto’s helpen veel. Ik wist helemaal niet dat er een side collectie van Dance Legend was. ik was al snel verkocht door de uiltjes op de lakken.

Zolotaya Ribka – Gold Fish

Chudo-Udo

Lumos – Legilimens


MoYou London Pro Collectie XL 10

MoYou London Sailor Collectie 05

Bij Lacquester bestelde ik 4 mooie lakken. Twee daarvan heb ik al laten zien, de andere twee komen binnekort online! Kijk zeker even in de shop, want er zijn een aantal hele mooie nieuwe lakken bijgekomen. Zondag kon je al een aantal lakken pre-orderen en vandaag komen ze normaal online. Uiteraard zijn er nog een paar naar mij onderweg!

Bij de etos hebben ze 1+1 gratis op maybelline lakken en ik zag de glitterlakken staan en ik nam er twee mee.

Ik zag zo alle lakken van de Hidden Stories collectie en het waren net snoepjes in mooie kleurtjes. Ook hiervan heb je al drie kleuren kunnen zien, de andere twee komen ook snel. Houd ook even mijn site in de gaten, binnenkort kan je een hele set van deze lakken winnen!

Wat heb jij als laatste gekocht?

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie lakken heb je gekocht. Ik ben heel erg benieuwd naar de lak legelimens. Die ziet er bijzonder uit.

 2. Reply

  5 nagellakken van ‘Hidden Stories’?
  Ik zag er maar 4 in de winkel.
  Die roze ontbreekt.

  1. Reply

   Ja hier is de roze ook niet…
   Mandy recently posted…Review | 2B + Park AvenueMy Profile

  2. Reply

   3-meterschap heeft er 5 in het schap

   1. Reply

    Damn πŸ™
    En ik wou die roze πŸ™

 3. Reply

  Chudo-Udo ziet er echt prachtig uit!
  Squeaky Q recently posted…Alice & JadeMy Profile

 4. Reply

  Ja die prijs van die lakken… Ik ken het. Mijn b-day shoplog was enorm prijzig… Zou ik anders nooit doen! Maar je hebt ook echt wel een paar beautyies zeg, wauw! Mooie plates. En de Lacquester lakken… oh man, slecht voor mijn bankrekening πŸ˜›
  NailTalk recently posted…O.P.I. – Stir-fried EggplantMy Profile

 5. Reply

  Wat een leuke lakjes zeg! Ze zien er erg goed uit. Ik ben ontzettend benieuwd hoe ze er op je nagels uit zien.
  Nicole recently posted…RAU Cosmetics SkincareMy Profile

 6. Reply

  Wauw wat een lakjes! Ik ben super benieuwd naar wat er nog gaat komen!
  Stella recently posted…DIY: Enveloppen mal makenMy Profile

 7. Reply

  awesome aankopen πŸ˜€
  femketje recently posted…Column – β€œNatural” Beauty?My Profile

 8. Reply

  Aaaaah, ik wil zo graag een aantal lakjes van Dance Legends, maar die prijzen πŸ™
  Kaylani recently posted…Catrice Luxury Lacquers Lost β€˜n RosesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge