Shoplog || Essence, NYC, Maybelinne & L’Oreal

Heel erg, de tweede shoplog deze week al. Maar toen ik zag dat kruidvat hun nagellakfestijn weer was begonnen kon ik het niet laten om daar ook langs te gaan. Ik durf niet te zeggen of alle merken meedoen. Ik dacht dat alle merken meededen, maar volgens de verkoopster bij mijn kruidvat niet. En ik hoorde van mensen op twitter wel. Maar er hingen bij een hoop merken bordjes met 1+1 gratis. Als eerste rende ik naar het Essence schap en later besloot ik nog een paar andere dingen in mijn mandje te doen.

Als eerste smokkel ik een beetje. Want ik begin met de twee items die ik niet afgelopen week kocht. Waarom deze er wel bij zitten? Deze kocht mijn moeder voor me bij de DA tijdens een 2 voor €10,- actie. Ik lag toen zelf met griep en koorts op bed en ik heb in Eindhoven geen DA in de buurt. Ik hoorde zoveel goede dingen over de Color Tattoo’s dat ik ze toch ook wilde proberen #laat #achterdehypeaan.

Ik vind NYC een steeds leuker merk en koos nog 2 lakken uit. Ik besloot twee leuke pasteltinten uit te zoeken. Hier zie je links Raindrops en rechts Blue Sky. Nou, mijn hemel is niet mintgroen, maar dat ligt vast aan mij.

L’Oreal heeft sinds kort een schap vol leuke nagellakjes, maar ik besloot er maar 1 mee te nemen. Je kan kijken of de Carat en de Confettis topcoats er nog liggen, maar ik koos voor deze blauwe met shimmer genaamd Magic Croisette. Ook nam ik een mooie nude glam lak van Essence mee genaamd Peach & Cream.

En dan waarvoor ik naar de Kruidvat ging. Topcoats en basecoats! Naast nagellakremover vlieg ik door de top- en basecoats heen dus ik heb weer een voorraadje. Ik zal er nog een artikel over maken, maar het is toch wel mijn favo sneldrogende topcoat. Dus ik heb 4 nieuwe topcoats en 2 nieuwe basecoats.

NYC Β – €2,29
L’Oreal – €6,99
Essence Nude Glam – €1,89 (geloof ik)
Essence Studio Nails Better Than Gel Nails Top en Base Sealer – €2,59

De korting wordt verrekend als 50% kassakorting. Ik weet alleen niet of je een even aantal lakken moet hebben.
Heb jij al ingeslagen bij het nagelfestival bij kruidvat?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie lakken heb je geshopt!

 2. Reply

  Je heb lekker geshopt!

  XXX Tessa

 3. Reply

  Ja die nude glam heb ik ook gehaald gister! (plus nog een lichtere nude glam, miss universe en off to miami!) Het is dat we hier geen tweede schap hebben, anders had ik die top coats ook ingeslagen. Misschien van de week nog…

 4. Reply

  Leuke shoplog! En wow, wat een hoop base- en top coats!
  Ik heb ook Blue Sky en de Studio Nails top coat gekocht en nog veel meer Essence & Catrice lakken πŸ™‚

 5. Reply

  Leuke aankopen!

 6. Reply

  Wat heb je leuk geshopt! Die lakjes van NYC zien er heel erg mooi uit!

 7. Reply

  Leuke shoplog!

 8. Reply

  Leuke lakken heb je gescoord. Wel veel base/top coats maar als ze snel opgaan is dit handig

 9. Reply

  Ik moet ook nog maar even langs haha, ook topcoats inslaan! Vind die gel topcoat van Essence ook super fijn namelijk :D.

 10. Reply

  Wat een mooie lakken heb je gekocht! Goed idee om zo base en top coats in te slaan πŸ™‚

 11. Reply

  Hier bij het Kruidvat had ik het nagevraagd aangezien hier nergens bordjes bij de lakjes hingen en ALLE lakken doen mee aan de 1+1 actie. Maar je hebt goed je best gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge