Shoplog – Claudia Strater, Miss Etam, Xenos

Yes, alweer een shoplog. Een grote onverwachte, maar lang gewenste aankoop. Ik moest in de stad zijn en wilde even bij de xenos kijken. Voor ik het wist kwam ik met een nieuwe jas thuis.

Ik kon het toch niet laten om nog eens bij Rituals te kijken. Mijn dagcreme was op en ik wilde wel een met een hogere SPF. Voor de zomer. Dus ik heb me deze laten aanpraten. Ruikt lekker fris, en van wat ik begreep blijft SPF 50 een uur of drie zitten. Weet niet of ik deze zal blijven kopen door de verkoopprijs van 18,95. Maar voor een zomer wil ik het wel uitproberen. Alleen jammer dat ik deze pas na mn vakantie heb aangeschaft.Bij Xenos kwam ik deze karaf van een schedel tegen. Supervet. Ik had zoiets al wel op internet gezien en dan kost het 50 euro ex. verzendkosten. Beeetje veel. Hier zit al wel iets van een sapje in, maar die gaat er binnenkort uit. Ik gok dat het enorm zoet is, maar we gaan wel zien. Dit is de cranberry variant. Ze hadden ook nog iets met limoen geloof ik, maar daar ben ik niet zo kapot van. Deze kost 5,99. Erg betaalbaar.

Bij Sixx kwam ik deze above knuckle ringen tegen. Een in de sale, een niet in de sale. Het leek me wel heel leuk op nailart foto’s. Die met de parel was nu 2 euro en het knoopje kost 3,95 en is nog te krijgen.Bij Miss Etam koop ik niet heel vaak, maar soms zijn er onwijs leuke dingen te koop. Dus loop ik er af en toe gewoon binnen en nu kwam ik naar buiten met een nieuwe leuke blazer van stof. Mintgroen en vol met bloemetjes. Lekker vrolijk. Normaal voor 49,95 en nu voor 15 euro. Niet gek eh. Ook kocht ik nog een kobalt blauwe basic zonder mouwen voor 5 euro.Dit is de jas waar ik al een paar maanden over kwijl. Toen ik door Hoog Catherijne liep kwam ik de jas tegen in de etalage en hij was in de sale. Hmm het werd wel heel aanlokkelijk. Van 330 nu voor 230 euro. Ik heb em gepast en gewoon meegenomen. De laatste in mijn maat en waarschijnlijk kwam deze niet meer terug na de sale. Noes. Ik had eigenlijk geplanned om te sparen en em rond kerst te kopen. 330 euro schud ik niet even uit mn mouw. Maar ik wilde em zo graag, dat ik maar even hard op een no buy moet nu. Het is een jas die ik niet vaak zie en ik vind de kleuren zo mooi. Voortaan heb ik een bijzondere jas waar ik nog jaren plezier van heb. Gradientgirl in love.


Dat waren mijn aankoopjes weer. Voorlopig de laatste shoplog, maar mij kennende kan ik me toch niet heel goed houden aan mn no buy. Slecht eh. Heb jij wel eens een no buy gehouden? Zou jij zoveel geld uitgeven aan een jas?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Dat jasje is zo leuk!!!
  Manon recently posted…Mijn favoriete make-up producten uit mijn make-up tasjeMy Profile

 2. Reply

  Wat een leuke aankopen! Die blazer vind ik echt enorm mooi, en die jas is inderdaad prachtig!
  Deborah recently posted…My Nails in JuniMy Profile

 3. Reply

  Die blazer is leuk.
  Liefs, xxx
  beautyforgirls recently posted…Mijn dagelijkse make-up producten op dit moment!My Profile

 4. Reply

  Je jas vind ik echt super mooi! 🙂
  Mariska recently posted…De leukste vrouwen tijdschriften met kortingMy Profile

 5. Reply

  die jas is epic 😀
  femketje recently posted…7X ELF Shimmer Eyeliner Pencils.My Profile

 6. Reply

  Die jas is echt precíes die ene blush van essence! Deze: http://4.bp.blogspot.com/-RrmkXSm_f7Q/U1xiI–iC9I/AAAAAAAAAJU/Wo9ZeLC9AIE/s1600/essence+blush+up+2.jpg

  Vind hem erg gaaf, en in een andere kleurencombi zou ik m zelf ook kopen (oranje/roze staan me niet heel goed) en als ie een factor 10 goedkoper was.. Ik koop bijna nooit dingen die meer dan 30 euro zijn eigenlijk! Zelfs jassen en galajurken weet ik vaak in aanbiedingen te scoren, en ik koop ze ook bijna nooit..
  Nienke recently posted…Big eyeliner reviewMy Profile

 7. Reply

  Die jas….hoe gaaf! 😉
  Mandy recently posted…FOTD: WK 2014My Profile

 8. Reply

  je jas vind ik echt onwijs tof, leuk dat je hem gekocht heb!
  Angelique recently posted…Schwarzkopf gliss kur hair repair ultimate oil elixir serumMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge