Shoplog Bochum – Zoeva, P2, Maybelline

Ik was afgelopen vrijdag in Bochum. Geen bezoekje aan Duitsland is compleet zonder een bezoekje aan de DM en Douglas..

Ik had niet gedacht dat ik dit jaar nog naar de kerstmarkten zou gaan. Niet zo uitgebreid als vorige twee jaren, maar ik had er helemaal neit aangedacht dat een kerstconcert wat op de planning stond ook in Duitsland was en ik ervoor nog tijd zou kunnen maken voor een beetje shoppen. Ik vond Bochum errrug gezellig en ze hadden een Flying Santa! Hoe leuk is dat!

Bij de DM heb ik een tijdje voor het schap gestaan van P2. Als altijd.. Ik wist niet wat ik moest kopen! de LE was niet interessant, maar het schap zelf wel. Ik heb het toch gehouden bij deze drie lakken. Van een nieuwe lijn, dus ik was heel benieuwd. Hier zie je Petrol Beat, White Classic en Nude Salsa.

Golden Sand van Maybelline is ook in nederland te krijgen, maar in Duitsland was het goedkoper.


Bij de Douglas kwam ik een schap met Zoeva tegen. Geen makeup, maar ‘alleen’ kwasten. Ik nam deze luxe crease kwast mee voor 7,99.


Ik wil vaker in bad gaan, dus misschien dat dit helpt; fijne badolie van kneipp.

Zwart haar bevalt me onwijs goed. Ik vind het supermooi, dus ik heb een paar pakjes zwarte verf gekocht. Garnier is geloof ik best een goed merk en scheelt klauwen met geld als je het in duitsland koopt.

Whaa, ik was bijna de lipstick vergeten. Ook deze scheelt veel geld. En met veel bedoel ik ongeveer de helft! In Nederland kosten deze 13,95 geloof ik. Matte Colorsensationals. Wat een absurde prijs, want in Duitsland betaal ik 6,65! Daarvoor kan ik er daar bijna 2 hebben!

Wat heb jij als laatste geshopt? Of wat heb je met sinterklaas gekregen?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een prachtige aankopen. De kwasten van Zoeva zijn zo fijn he!
  Nicole recently posted…E.L.F. Mineral Lipstick in Rich RaspberryMy Profile

 2. Reply

  Wat heb je weer leuke dingen gekocht

 3. Reply

  Mooie aankoopjes, vooral de lipstick πŸ™‚
  X
  Saraya recently posted…T.Leclerc / Divine Chubby LipBalm Rose VoluptueuxMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge