Shoplog – Big Bazar OPI & Kruidvat

Welk nagellakminnend hartje gaat nou niet sneller kloppen van een aanbieding zoals ik gister zag bij de Big Bazar. 3 lakken van OPI voor 10 euro. Ik had vanochtend mn dag niet, dus wat beter dan nagellak shoppen om me op te beuren.


Ik begin even met ‘de rest’. Ik ben na de big bazar nog even langs de kruidvat geweest. Daar heb ik een nieuwe handcreme gekocht van Herome. In plaats van 6,60 nu voor 3,50. Ik was nog steeds opzoek naar een fijne handcreme. Ik had in duitsland iets van Balea gekocht, maar die creme vond ik en te dun en ik krijg de tube bijna niet open. Iets waar deze creme geen last van heeft.

Het kruidvatfiliaal waar ik was had ook een Sinful Colors schap en ik hoorde dat de zwarte lak erg goed dekte, dus die moest ik hebben. Altijd superhandig met nailart. Of als basis voor een duochrome die niet zo goed dekt. Dan wil je niet 3 laagjes van de zwarte lak aan moeten brengen. Ook zag ik dat ze een witte lak hadden dus die wil ik ook graag uitproberen. Het witte lakje van Paris Memories kocht ik eerder bij Big bazar voor 1,80 ofzo maar ik vond het eigenlijk niet tussen de OPI lakken staan.

Het doosje ziet eruit alsof er een hond aan geknaagd heeft (ik heb em even met de goede kant op de foto gezet), maar ach, het gaat om het product. De tube is nog helemaal goed en het gaat toch om de creme die erin zit.

De creme vind ik best fijn. Hij lijkt wat dikker als hij uit de tube komt, maar het smeert supermakkelijk uit en trekt inderdaad snel in. Ik moet nog een beetje wennen aan de geur, maar ik vind het wel fijn aanvoelen. Ik ben niet blown away, maar ik ben er wel tevreden mee.


Jaa, en dan de OPI lakken! Ik koos voor 4 cremes en 5 speciale finishes. Ik blijf toch fan van cremes. Er waren niet superveel cremes. Ik heb bij andere mensen nog een gele, oranje en roze lak gezien. Zelf nam ik de licht roze lak You Better Pink! mee, de paarse Bouquet of Violets, de groene Front Lawn en de bruine I Brake FOr Manicure.

Ik heb onwijs zitten twijfelen over de rest van de lakken. Ik had een hoop lakken in mn mandje gegooid, maar 40 euro voor ik wat veel. Ik heb er uiteindelijk 3 terug gedaan. 9 in het totaal.


You Glitter Be Good To Me


Pearl Driver


Frog In My Troat


Stir-Fried Eggplant


Blue Chips

Ik denk dat je snel moet wezen als je nog genoeg keuze wilt hebben. Mijn gok is (na hertelling) dat er zo’n 23 verschillende kleuren zijn. Ik kan me nog een paar lakken van de Nicky Minaj collectie herinneren. Fly , Did It On ‘Em, Save Me is packed, en Metallic For Life. Stainless steel, my little petunia, pulled out a plum, i vant to be a lone star. De rest kan ik me niet zo goed meer herinneren. Ik weet wel dat ik hele tijd heb staan twijfelen en alle lakken wel drie keer heb bekeken. 

Snel naar de Big Bazar dus, want 3 voor 10 euro.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ohhh die OPI lakjes! <3
  Lotties Nailies recently posted…NAIL ART – Toothless!My Profile

 2. Reply

  Ik heb me voogenomen om geen nieuwe lakjes meer aan te schaffen, hoe moeilijk dat ook is! Zo lang mogelijk de Big Bazar vermijden. 😉
  Mandy recently posted…Body butters uit Spanje.My Profile

 3. Reply

  Mooie lakjes! Helaas geen big bazar in de buurt maar is beter voor mijn portemonnee;)
  Mandy recently posted…Swatches | Sinful ColorsMy Profile

 4. Reply

  Ik ben erg benieuwd naar de lakjes !:)
  Mirjam recently posted…Rimmel make-up 1+1 gratis!My Profile

 5. Reply

  Wat heb je veel lakjes gekocht! Wij hebben er allebei 3 gekocht:)
  Jaimy en Laura recently posted…Chubby Bunny ChallengeMy Profile

 6. Reply

  Ik baal echt verschrikkelijk. Ik ben gisteren extra vroeg naar de Big Bazar gegaan, ruim 20 minuten voor gefietst, op zoek naar de OPI lakjes. Uiteindelijk vond ik ze op de toonbank van de kassa staan, in zo’n smalle plastic cilindervorm. Er waren er dus maar heel weinig en ik wilde heel erg graag Blue Chips bemachtigen, maar die was er dus niet. Heel erg jammer dus!

 7. Reply

  Waaauw wat een prachtige lakjes van OPI, ik ben heel benieuwd naar de swatches!
  Anna recently posted…PERSONAL | 25 RANDOM QUESTIONSMy Profile

 8. Reply

  ik heb bijna dezelfden uitgezocht; van je onderste OPI foto heb ik ze allemaal ook op de middelste na, en de roze van de 1e foto heb ik ook.. Als enige extra heb ik dan een hologlitterachtige lak…

 9. Reply

  WHOEHOE!!! Dat heb ik vorige week gedaan. Toen waren ze nog niet 3 voor 10 maar ik had het toen ook even nodig 😉 Leuke lakken heb je aangeschaft!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…SprinklesMy Profile

 10. Reply

  Je hebt weer hele mooie opi lakjes meegenomen
  Manon recently posted…Ik ga vannacht naar Italië + mijn musthaves voor op vakantieMy Profile

 11. Reply

  Wat een mooie lakjes! Ik wil ook graag naar de big bazar, maar bij mij is de dichtstbijzijnde 25 km verderop helaas
  Ilse recently posted…Flower NailartMy Profile

 12. Reply

  Wow, in jou filiaal stonden er een stuk meer en een stuk mooiere! Ik zou bijna alle lakjes de onderste plank hebben meegenomen!

  Ben zelf naar 2 filialen geweest, en heb er ook 9 gekocht

 13. Reply

  Leuke aankoopjes! Ik heb gisteren maar liefst 12 lakjes gekocht van O.P.I. bij Big Bazar. Goede deal! Mooie lakjes ook!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Essence Wave Goddess Beach Hair Waves SprayMy Profile

 14. Reply

  mooie lakken 😀 heb er zelf geen gekocht omdat ik nooit zo super impressed ben van OPI XD koop liever goedkopere en beter lakjes. maar deze aanbieding is wel moeilijk te weerstaan!
  femketje recently posted…NOTD 22/7; Peach!My Profile

 15. Reply

  Goed, morgen naar de Big Bazar. Er zitten er twee bij mij in de buurt, allebei op 10 min fietsen. Ik hoop dat ik geluk heb 🙂
  Marieke recently posted…Blogsale geupdate!My Profile

 16. Reply

  Tjonge wat een heerlijke aankoopjes…..leuk!
  Petra recently posted…Sanex, dermo pro hydrate…getest!My Profile

 17. Reply

  Ik heb er 3 gekocht. Front Lawn, Fly en Blue Chips.
  Julia… recently posted…OPI voor een klein prijsjeMy Profile

 18. Reply

  Wat een gave nagellakjes heb je gekocht, shoppen helpt altijd als je je dag niet hebt!
  Kirsten recently posted…MAC Viva Glam V lipstickMy Profile

 19. Reply

  Leuke shoplog. Ik ben ook bij bb geweest 🙂
  Imke recently posted…O.P.I I Vant To Be A-Lone StarMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge