Shoplog || Amsterdam & Oberhausen CentrO

Alweer een shoplog! Ik ben met mijn moeder wezen shoppen aan de Kalverstraat in Amsterdam voor ik naar het ziekenhuis moest afgelopen woensdag en daar een aantal leuke items gekocht. Ook ben ik met mn vriend en zijn zusje naar CentrO Oberhausen geweest en daar nog wat dingetjes gekocht. Over een paar dingen heb ik al geschreven, de rest laat ik nu zien.

Deze producten liet ik van de week al zien. Mijn prachtige nieuwe MAC highlighter in Supurb. Ook twee lakken van Flormar liet ik al zien en ik ben superblij dat ik deze al zo snel heb uitgeprobeerd.

Ik kwam een nieuwe labret tegen met een leuk steentje. Voor 3 euro wilde ikdeze wel meenemen.

Ik loop niet vaak de Vero Moda in. Mijn moeder wilde best graag een nieuwe broek en heeft er zelfs twee gekocht die als gegoten zaten. Helaas paste ik die niet, maar ik ging wel naar huis met een felle, gebreide trui. Deze kostte €16,95.

Van eBay kwamen twee kwasten binnen. Ik heb al eerder van deze kwasten gekocht en ik ben er dol op. Vandaar dat ik twee nieuwe bestelde. Beetje jammer dat alles van eBay in ene superlang duurt om aan te komen, omdat ik deze begin november al kocht.

Dit is alles wat ik bij de DM kocht. Geen P2, Essence of Catrice. Alle collecties die ik wilde waren helemaal geroofd. En ik heb een tijdje voor de schappen gestaan en besloot alles te laten liggen. Ik hoorde veel goede dingen over de beautyblender van Ebelin, dus voor €2,45 nam ik die mee. Ik wilde een handcreme in de auto, dus voor €0,85 nam ik deze mee. Ik wil weer rood haar en nam voor €2,45 per stuk, twee pakjes haarverf mee. Zoveel goedkoper dan in nederland.

Ik was zoΒ  blij met de matte lak van flormar dat ik er nog drie meenam uit Oberhausen. Gek genoeg heeft de roze geen label, maar ze zijn zo mooi!Bij Kiko was sale, maar meh. Niet zo veel bijzonders. Ik vind het zo jammer dat Sugar Mat lakken maar tijdelijk zijn ofzo. Geen schap, geen tafeltje. Helemaal niet. Jammer. Ik wilde er meer. Wel kocht ik twee lakken uit de sale en een oogschaduw palette.Als laatste kocht ik nog een tas. Nuja, een shopper. Ik werd verliefd op de holografische zijkanten. En het kwam al gelijk van pas met alle geshopte spulletjes die erin konden. Deze kostte €6,95

En dan is het nu eigenlijk weer tijd voor een no buy. Wat is het laatste wat je geshopt hebt?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik wil ook heel graag Flormar lakjes uitproberen, ze zien er altijd erg mooi uit!

 2. Reply

  Leuke spulletjes heb je geshopt! Ben erg benieuwd naar je nieuwe Flormar lakken, die anderen vond ik namelijk ook geweldig!

 3. Reply

  Mooie tas! En ik vind het palette ook erg mooi πŸ™‚

 4. Reply

  Wat een leuke dingen heb je gekocht!

 5. Reply

  Leuke aankopen! En die tas is echt leuk!
  Benieuwd naar de swatches van de nagellakken

 6. Reply

  Ah wauw wat een toffe aankoopjes. De producten van Flormar en Kiko zijn prachtig!

 7. Reply

  Superleuke tas!

 8. Reply

  Leuke spullen! Van al die nagellakjes word ik blij πŸ™‚ Erg mooie tas ook!

 9. Reply

  Die tas is zo leuk, je hebt leuke dingetjes geshopt.
  Liefs, xxx

 10. Reply

  Wat een leuke dingen heb je gekocht!

 11. Reply

  Wat een leuke aankopen allemaal! Leuk om te zien.

 12. Reply

  Super leuke aankopen! Die tas is heel erg mooi.

 13. Reply

  Wat een leuke aankopen!

 14. Reply

  De koopjes zijn echt flauw (op alle vlak).
  Ik heb amper iets gevonden (tot nu toe toch).

 15. Reply

  Leuke shoplog! Die kwasten heb ik ook, ik vind ze echt heel fijn. Mooie lakken ook, vooral die blauwe glitter van Kiko, prettyyyy!

 16. Reply

  De ebay kwasten zien er zeer tempting uit. Veel lof over gehoord.

 17. Reply

  Wauw, wat een leuke spullen! Vooral die matte nagellak ziet er super uit πŸ™‚

 18. Reply

  super leuke aankopen allemaal πŸ˜€

 19. Reply

  Toffe spulletjes heb je gekocht!

 20. Reply

  Goeie tip ik wist niet dat er een flormar in de Kalverstraat zat, kon het merk ook niet. Ben vandaag erheen geweest en ook gelijk bij de Lush voor de lemon flutter, zat een stukje verderop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge