Shoplog || Amerika

Nee, ik ben niet naar Amerika geweest. Helaas. Maar als dan was mn shoplog veeeel groter geweest. Jullie konden al het een en ander zien op instagram, maar mijn vader ging op zakenreis naar Miami en heeft daar spulletjes meegenomen. Er was sale bij Sephora en mijn vader heeft een celebparfum meegenomen van Shakira (op mijn verzoek).

Hij bracht het in zulke leuke tasjes mee.


In de sale kostte de lakken van Illamasqua $7,- en toen vertelde ik mijn vader dat hij een aantal leuke kleuren mocht uitzoeken. Hij kwam terug met deze 6 kleuren waar ik superblij mee ben. Van links naar rechts zie je Radium, Veridian, Obsess, Purity, Scarab en Rampage.

Deze foto’s had ik op instagram gezet. Ik had een beetje pech, want Rampage is gaan lekken. Ik moest zelfs het doosje ervanaf scheuren. Normaal kan je de grote vierkante dop eraf halen, maar dat kan nu niet meer omdat er lak tussenzit. Ik heb een deel schoon kunnen maken, maar ik kan het flesje open en dicht draaien en gewoon gebruiken.

Later kwam ik erachter waarom het lekte. Normaal zit de dop er altijd zo op dat ‘Illamasqua’ naar voor staat. Als ik nu het flesje helemaal dicht draai staat hun logo naar links. De dop zat er niet goed op. Gelukkig is er ‘maar’ een kwart uit het flesje en is er nog genoeg om op mn nagels te smeren.

Shakira Eau de Florale

Ik ben al jaren fan van Shakira en pas een paar maanden geleden kwam ik erachter dat ze nu al 4 parfums heeft uitgebracht. Hmm, toch niet zo’n fan als ik dacht. Ik besloot op de gok een parfum te kiezen. Daarvoor vind ik Fragantica echt enorm handig. Dat is een site waar alle geurnoten van parfums staan en je dus zo kan opzoeken. Ik zocht naar Shakira en kwam bij deze uit. Gezien een groot aantal geurnoten overeen komt met Midnight Rose.

Wat ik trouwens een beetje gek vind is dat het flesje geen dop heeft, maar er zit een soort klemmetje op. Je moet deze er eerst afhalen voor je kan spuiten. Wat je er verder mee moet weet ik niet, want je kan het niet aan je sleutelbos hangen bijvoorbeeld.

Topnoten || Bergamot en Zwarte Bes
Midde noten || Jasmijn, Heliotrope, Braam, Framboos en Rode bes
Basis noten || Musk en Vanille

Ik moet zeggen de geur is niet heel erg aanwezig. Als je het al een paar uur draagt ruik je het nauwelijks. Als je het net opspuit ruik je iets van zwarte bes of braam. Het ruikt helemaal niet zoet of zwaar, maar eigenlijk ook niet fris. Ik kan het niet echt omschrijven.

Al snel ruik ik ook framboos en jasmijn. Het duurt nog een stuk langer voor ik de vanille ruik. Ik moet eerlijk zeggen dat als ik het in de winkel geroken had, ik het niet had meegenomen, maar ik vind het ook geen miskoop. Ik zal het parfum wel dragen, maar minder vaak. Het kostte me trouwens $30,- wat overeenkomt met €22,50.

Heb jij wel eens parfum op de gok via internet gekocht?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Gorgeous lakken!

 2. Reply

  Wat tof dat hij ‘t voor je mee heeft genomen! En dat hij nog best leuke kleuren heeft weten uit te kiezen haha, denk dat mijn vader met niet al te mooie dingen thuis was gekomen haha.

 3. Reply

  Wat heeft je vader leuke dingen mee genomen! Ik ben benieuwd naar de lakjes! πŸ™‚

 4. Reply

  OH MY!!! In november ga ik naar Miami! En als ik jou lakken zo zie dan word mijn hartje nog blijer van zo’n vakantie πŸ˜‰ Maar ik heb nog nooit zomaar een parfum gekocht… Ik heb nogal een aparte huid wat dat betreft πŸ™‚

 5. Reply

  Jammer dat het lakje is gaan lekken. Ben wel super benieuwd naar de swatches. De geur van Shakira lijkt me wel lekker

 6. Reply

  Wauw, wat een gave nagellakken πŸ™‚

 7. Reply

  Wauw, de Illmasqua lakjes! Je vader heeft trouwens echt goede smaak moet ik zeggen, chapeau voor hem! En zelf heb ik nog nooit een parfum op de gok gekocht of via internet omdat ik snel allergisch ben aan bepaalde geuren. Ik moet dus altijd eerst uittesten! ^^

 8. Reply

  Die lakken zien er erg mooi uit!

 9. Reply

  Mooie aankopen! Wauw, al die lakjes… <3

 10. Reply

  Superlief dat hij spulletjes voor je heeft meegenomen! Die Illamasqua zijn daar echt goedkoop! Ik zou ook inslaan!

  1. Reply

   Normaal kosten Illamasqua lakken daar $14,50 als ik het goed heb. Omgerekend is het nogsteeds goedkoper dan bestellen bij hun webshop.

 11. Reply

  Wat een mooooie nagellakjes! Wel erg balen dat die ene kleur lekte.

 12. Reply

  Lief dat je paps heeft geshopt voor je! Balen van het lakje, maar gelukkig is er nog genoeg over om lekker te lakken πŸ™‚

 13. Reply

  Prachtige lakjes! Het luchtje van Shakira lijkt mij ook heerlijk, jammer dat die niet naar Nederland komt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge