Shoplog Aken || P2, Catrice, Misslyn & More

Afgelopen weekend ging ik eens lekker met mn moeder weg. Via groupon kwamen we in een hotel in Valkenburg en vanaf daar is Aken om de hoek. We hebben twee nachtje in Valkenburg overnacht en we zijn twee daagjes Aken in gewest. Toen mijn opa en oma nog goed ter been waren kwamen we praktisch jaarlijks in Aken. Inmiddels slechts elke paar jaar en ik keek er dan ook onwijs naar uit. Ik had een wishlist toen ik erheen ging en ik heb bijna alles kunnen krijgen.

Ik kon niet wachten om een DM binnen te stappen. Ik had gehoopt dat er een andere collectie van Catrice en Essence te vinden waren. Van Catrice lag er een palette van de Geometrics collectie en ik nam het oogschaduwpalette mee. Vinden jullie het leuk als ik deze toch review?

Verder nam ik een Labello in kersensmaak mee, omdat deze daar de helft kostte. Ik kocht een P2 mascara en een Color Stop! Dit is voor op je nagelriemen zodat je daar niet op kan lakken. Lijkt me handig met nailart maken.

De Sand Style lakken van P2 stonden bovenaan mijn wenslijstje. Toen ik de DM binnenstapte liep ik gelijk naar het P2 schap en wist ik niet hoe snel ik deze in mijn mandje moest laden. Ik heb ze nog niet opgehad, maar ik weet ook niet welke ik het mooiste vind.

Uit het schap van P2 plukte ik nog twee glitterlakken mee en ze hadden een Let’s Rock collectie in de schappen. Ik nam een grasgroene lak mee.

Bij de Muller kwam ik een merk tegen waar ik nog nooit van gehoord heb; Misslyn. Ik kocht een witte lak, want bij het maken van de kroningsnailart werd het me pijnlijk duidelijk dat ik een nieuwe nodig had. Ook Misslyn heeft ‘liquid sand’ lakken en heeft deze Velvet Diamond genoemd.

In Duitsland verkoopt Essence de Show Your Feet lakken nog wel en ik nam een kobaltblauwe lak mee.

Uit het gewone assortiment van P2 kon ik deze 5 lakken niet laten liggen.

Verder kocht ik bij 1982 nog twee basics. Het zijn shirtjes met korte mouwen en voor €4,- per stuk kon ik deze niet laten liggen. Ze zijn van stevig katoen en zijn lekker zacht.

Omdat ik niet zo houd van mijn grijze haren (ja nu al) kocht ik daar haarverf. Ik snap niet waarom het in nederland zo duur moet zijn, maar ik betaalde slechts €2,- nieuwe verf. Ook nam ik bij de DM nog nieuwe zonnebrandcreme mee.

Waar zijn jullie het meest benieuwd naar?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuke aankopen!
  Die P2 lakken zien er heel gaaf uit πŸ˜€

 2. Reply

  oeh mooie p2 lakjes πŸ˜€

 3. Reply

  Zoooo leuk! Ben benieuwd naar alle lakjes! πŸ˜‰

 4. Reply

  Ik ben heel erg benieuwd naar alle lakken! Je hebt hele mooie dingen gekocht πŸ™‚

 5. Reply

  Leuke aankopen! Vooral mooie nagellakken!:)

 6. Reply

  Tip voor goedkope haarverf in Nederland: kijk bij de Action! πŸ˜€ Die nagellaken zien er echt stuk voor stuk prachtig uit, ben echt benieuwd naar die Misslyn Velvet Diamond! πŸ™‚

 7. Reply

  Ik ben ook zo dol op P2 nagellak πŸ˜€

 8. Reply

  Leuk geshopt! Ben erg benieuwd naar de MissLyn lak en de holo topcoat!

 9. Reply

  Leuke aankoopjes, mooi palette van catrice, ben benieuwd naar de pigmentatie

 10. Reply

  Leuke aankoopjes! Ik moet ook weer eens gaan haha!

  β™₯

 11. Reply

  Mooie aankopen heb je gedaan! Valkenburg is mooi he? Ik heb daar zelf ongeveer een jaar gewoond en gewerkt πŸ™‚

 12. Reply

  Gave aankopen !!! Oww, wat jammer dat P2 hier nergens te koop is !!!

 13. Reply

  Shop shop shop! Leuke producten heb je gekocht

 14. Reply

  Leuke aankopen! Ik ging vroeger ook af en toe naar Aken, vond ‘t altijd een toffe stad!

 15. Reply

  Ligt de DM gewoon in Aken stad? zoja wil ik dringend ook eens gaan πŸ™‚

  1. Reply

   Ik ben langs 4 DM winkels geweest in Aken. Op hun site heb je een store locator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge