Shoplog Action, Kruidvat, Trekpleister, Nelson

Ken je dat? Dat je even bij de Kruidvat wilde kijken of de nieuwe producten in de schappen liggen en je met 5 tassen thuis komt? Ehm ja dat had ik gister. Action, trekpleister. Van alles gehad. Kijk mee naar mijn nieuwe spulletjes. En dus ook producten die je binnenkort voorbij zal zien.

Ik had geen overzichtsfoto bemaakt, dus ik begin maar gelijk met de action. Ik wilde graag bij de action neuzen. Ik wilde leuke versiersels voor in huis.. En die heb ik niet gevonden. Wel kocht ik een sieradenrekje voor in de badkamer in de vorm van een boompje, nieuwe voetencreme, nagellak en lipstick.

Ik had deze glitterlakken van sally hansen al wel op meer blogs gezien, maar dacht dat ze wel uitverkocht zouden zijn. Ik had mazzel want er lagen nog een aantal kleuren en ik heb er 4 uitgekozen. Superleuk omdat ze maar 99 cent per stuk kosten.

Voor 1,99 nam ik deze lipstick van Max Factor tegen. Een hele donkere berry met eenbeetje paarse ondertoon. Ik heb deze nog niet op mn lippen gedaan, maar op mn arm voelde deze wel fijn. Ik heb alleen de lipstick maar een paar minuten op mn arm gehad en het stainde enorm. Mja niet heel gek eigenlijk.

Bij de DA spotte ik dit kleine kwastje voor 1,99. Een gelinerkwastje is altijd wel meegenomen en deze deed me denken aan die van real techniques.

Ik ben nog langs de wibra geweest en kocht nog een paar wollies voor het kleedje wat ik aan het maken ben. Leuke kleuren voor 1 euro per bol. Bij de xenos spotte ik eindelijk een badkussentje. Ik was er al zooooo lang naar op zoek. Ik heb ook nog geeen zachte mat voor in bad, maar wel iets. Ik kom anders het bad niet meer uit omdat het zo hard is. Deze kostte 4,99.

Trekpkeister heeft nagelfestijn. 1+1 op alle nagelproducten. Ik kocht nieuwe topcoat, twee nieuwe essence lakken en twee nieuwe catrice lakken. Oh en nieuwe remover, want dat vliegt er altijd wel doorheen.


Ook nam ik nog een kijkje bij kruidvat. Bij d trekpleister hadden ze nog geen nieuwe catrice producten op die million styles lakken na. Hier twee donkere lakken. Blue and a half men en first class upgrape als ik het me goed herinner. Ook nam ik twee nieuwe lipsticks mee. De nieuwe zijn mooi. Ik heb alle nieuwe geswatched (en op instagram gezet) en kon maar moeilijk kiezen.

En dan als laatste loafers waar ik helemaal verliefd op ben. Ik vind ze zo mooi. Ze knellen nog wel op twee punten, dus daarom twijfelde ik enorm, maar heb ze toch meegenomne. Ze komen bij Nelson vandaan. Ik vind de studs en spikes zo gaaf.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ah wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Ben erg benieuwd naar die glitterlakjes, glitters komen altijd van pas πŸ˜‰ Ik ben morgen vrij en hoop dat er nog iets op mij ligt te wachten bij de Action hihi!
  Mirjam recently posted…Nailmail: 4x Essie nagellakMy Profile

 2. Reply

  Mooie dingen heb je gekocht, ik ga vandaag ook maar eens naar de kruidvat kijken naar de nieuwe Essence lakjes als ze die al hebben
  Mandy recently posted…Review | 2B producten deel 2My Profile

 3. Reply

  Leuke items heb je geshopt, de lipstick is echt prachtig
  Liefs, xx

 4. Reply

  Wat een hoop leuke aankopen! Die lipstick is zo mooi. Die crΓ¨me van Nivea heb ik ook, die is heel fijn. Jammer dat de loafers niet helemaal goed zitten πŸ™
  Anna recently posted…WIN!!! | HANDMADE WATER MARBLE PHONE CASE (NAAR KEUZE!!!)My Profile

 5. Reply

  Leuke dingen heb je gekocht. Die schoentjes zijn zo leuk <3
  Manon recently posted…Very Me – Prep Me PerfectMy Profile

 6. Reply

  Wat heb je een leuk spulletjes gescoord, vooral de lipstick, die vind ik echt onwijs apart…
  groetjes Petra
  Petra recently posted…“Love in a Box” inspiratiekaartjes!….My Profile

 7. Reply

  Je hebt mooie aankopen gedaan!
  Beau recently posted…Spam je blog!My Profile

 8. Reply

  Ben wel erg benieuwd naar de nieuwe lakjes πŸ™‚
  Mariska recently posted…Orly Passion FruitMy Profile

 9. Reply

  oeh die nieuwe (gewone) catrice lakken heb ik ook van de week gescoord, ze zijn zooo mooi πŸ˜€
  femketje recently posted…Sale Tip: Essence 3D Eyeshadow – 08 Irresistible Vanilla Latte.My Profile

 10. Reply

  Oh wat heb je heerlijk geshopt! WIL IK OOOOOKK!! πŸ™‚ Mooi, die donkere lakken, ik kijk uit naar je swatches!
  NailTalk recently posted…Barry M – ElderberryMy Profile

 11. Reply

  mmoi aankopen
  Dhini recently posted…DIY – Box storage (Recycle)My Profile

 12. Reply

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Je schoenen zijn erg tof πŸ˜‰
  Dana recently posted…BACK TO SCHOOLMy Profile

 13. Reply

  mooie dingetjes..de blauwe catrice lak heb ik ook net vanmiddag gekocht…de rood/paarse had ik ook al…zien er super mooi uit.

 14. Reply

  Echt heel erg veel leuke spulletjes!
  Nicole recently posted…A small little haulMy Profile

 15. Reply

  Je bent weer goed geslaagd, leuk! Vind de donkere rode en het paarse. lakjes van de nieuwe collectie van Catrice erg mooi, die staan ook op mijn lijstje. Leuk je achoene,mhoop dat je de knelpunten op kunt lossen door ze wat op te rekken of zo.

 16. Reply

  leuke nieuwe aankoopjes, veel plezier ermee!
  Beauty Treasures recently posted…NIVEA | CREME CARE UITBREIDING – PURE NOSTALGIEMy Profile

 17. Reply

  Leuke dingen heb je gekocht. Je schoenen zijn geweldig πŸ™‚
  Imke recently posted…Rimmel London Diamond Dust – Pecious StonesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge