Shoplog – Action, Catrice, Supertrash, Essie

Ik ging boodschappen doen en ik had ruim de tijd. Ja dan ga je de etos, kruidvat en action af voor je je avondeten gaat halen. Hmm ja, ik kwam uiteraard niet met lege handen thuis.

Bij de action hebben ze nu superleuke sjaaltjes voor maar €2,99 per stuk. Ze doen zeker niet onder aan die voor €15 over de toonbank gaan dus je moet echt gewoon kijken welk patroontje en kleurtjes je leuk vind. Ik koos er 3 uit en ik had er al eentje, maar als ik foto’s wil maken is die uiteraard foetsie. Het is er in ieder geval een mintgroene met uiltjes.

Bij de sjaaltjes lagen ook de vlinderhangertjes voor 89 per stuk. Gezien ik best wat sjaaltjes heb liggen heb ik er daar twee van meegenomen. De neon luipaardprint is een cirkelsjaal en de zwarte met aztecprint is een ‘gewone’. De paarse met uiltjes is ook zo’n cirkelsjaal. Al noemen ze het geloof ik een loopsjaal.


Bij de Etos heb ik gekeken bij de aanbiedingen, maar niets gevonden. Bij Essie nam ik een nieuwe topcoat mee. Mijn oude matte topcoat van Catrice van ehm.. 2 of misschien wel 3 jaar geleden is inmiddels vrij gloopy en bijna op. Tijd voor een nieuwe en nu met de 30% korting was deze €9,10.

Ik had ze al eerder in de winkel op mijn geswatched; de nieuwe lipsticks van Catrice. Ze bleven wel een beetje in mijn hoofd hangen en ik heb er twee uitgekozen. The Lips Are On Fire en Matt About Pink.

Bij de action kocht ik nog 4 rolletjes washitape voor een pasen diy en ik heb uiteraard mijn kleine schaartje kwijtgemaakt en hij is zo ongelofelijk handig voor nailart. En nu hebben ze roze schaartjes! Ik had een donkerblauwe.


Ik ging boodschappen doen en bij de vriesvakken staan bij ons de kartonnen schappen met keukenhulpjes en dergelijke en daar lag een boekje van Supertrash. Huh bij de AH? Schijnbaar! En toen ik het ging scannen was deze maar €2,49. En niet zozeer dat het van Supertrash is, maar ik vond het een leuk noteboekje. Mijn eerste noteboekje dat in een doosje komt.

Waar ben jij het meest benieuwd naar? Wat heb jij als laatste geshopt?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie aankopen.. vooral die vlinderhangertjes vind ik super leuk!
  Eefje

 2. Reply

  Ah leuke koopjes! Handig die vlinderhangers, ik heb ook veel sjaaltjes en heb ze eigenlijk in een lade liggen maar dat is erg rommelig.. vervelend, moet ik weer naar de Action toe πŸ˜‰

 3. Reply

  Leuke aankoopjes heb je gedaan!

 4. Reply

  Super leuke aankopen heb je gedaan. Die sjaaltjes heb ik totaal niet gezien bij de Action, wat een leuek velle kleuren zeg!

 5. Reply

  Super leuke dingen,mooi notitie boekje!

 6. Reply

  Wat een leuke aankopen! Dat schaartje gebruik ik ook veel voor nailart, super handig! Zelf heb ik gisteren lekker even geshopt op de hm webshop, heerlijk…

 7. Reply

  Super leuke aankopen! Dat sjaaltje met knal roze vind ik heel mooi!

 8. Reply

  leuke spulletjes heb je gekocht, schattige sjaal ook!

 9. Reply

  Haij Lin,

  Met dit berichtje wil ik je even laten weten dat ik je heb genomineerd voor de Liebster Award.
  Meer informatie en het artikeltje vind je op mijn blog!
  Ik zou het leuk vinden als je even langskomt!

  Keep up the good work!

  Love,

  Susanne

 10. Reply

  Wat een mooie sjaaltjes zeg, moet ook maar eens langs de Action!

 11. Reply

  Die sjaal met neon wou ik ook maar daar zat een hapering in en het was de laatste πŸ™
  Dan heb ik maar een andere gekozen (ook met neon maar turquoise achtergrond) πŸ™‚

 12. Reply

  Ohh ik ga straks eens kijken of die Supertrash dingen bij mijn AH XL ook afgeprijsd zijn! πŸ™‚

 13. Reply

  Leuke spulletjes allemaal!

 14. Reply

  leuke aankopen allemaal πŸ˜€

 15. Reply

  Wat kocht je een aantal leuke dingetjes. πŸ™‚

 16. Reply

  oh die hangertjes voor de sjaaltjes zijn erg leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge