Shoplog – A England, MAC, Nicole By OPI

Net kwam de postbode met een pakketje en ik kon niet wachten om alles uit te pakken en op de foto te zetten. Nieuwe lakken en een nieuwe stempel!


Zaterdag kocht ik bij de Etos drie nieuw paar oorbellen. Rosekleurig en afgeprijsd. Ik koop niet zo heel vaak oorbellen en ik wilde wel eens iets nieuws.

Silly van MAC had ik al laten zien, maar deze kocht ik ook zaterdag.

De wibra heeft deze week Nicole By OPI in de aanbieding. Ik betaalde 2,87 per lak. Niet gek eh. Ik heb ze bij de Douglas zien liggen voor zoยดn 14 euro. Links zie je Sea How Far You Go en rechts Fell From The Tree.

En dan mijn Hypnotic Polish bestelling. Een nieuwe stempel stond al een tijdje op mn wishlist, maar de lakken die ik wilde waren steeds uitverkocht. Toen zag ik van de week dat A-England in sale was. De striping tape kreeg ik erbij. Het doorzichtige kaartje is een schraper.Ipv 9,95 nu voor 7,49. Toen kon ik het niet laten om er 4 te bestellen die ik al een tijdje wilde. Fonteyn, Crown of Thistles, Excalibur en Love is Enough.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik ben heel benieuwd naar de Creative Shop stamper ๐Ÿ˜€
  Squeaky Q recently posted…Swatches – Cirque Colors: The Awakening CollectionMy Profile

 2. Reply

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan!
  Manon recently posted…W7 Bronzing Powder & Bronzing BaseMy Profile

 3. Reply

  Mooie spulletjes heb je geshopt! ๐Ÿ˜‰ Xxx
  Mandy recently posted…H&M Eyeshadow Nudes.My Profile

 4. Reply

  Echt prachtige aankoopjes. Er zitten zoveel mooie lakjes bij!
  Nicole recently posted…Underrated productsMy Profile

 5. Reply

  Leuke aankopen!
  De lakken zien er prachtig uit! ๐Ÿ˜€
  Jessica recently posted…Ik kijk de komende tijd uit naarโ€ฆMy Profile

 6. Reply

  Crown of Thistles is zooo mooi! Leuke aanwinsten!
  Mijn kleine geheimpjes recently posted…piCture pOlish PoisonMy Profile

 7. Reply

  mooie aankoopjes, dat groene nicole lakje is leuk zeg ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge