September Nailart Maand

Het is alweer bijna september en in nagellakland betekent dat weer de 31 day nailart challenge! Ja en ook dit jaar doe ik weer vrolijk mee. Nailart wordt toch het leukste gevonden op mijn blog, dus een maand lang elke dag nailart moet toch wel in de smaak vallen.


Hier nog een keer het overicht van alle thema’s. Deze ga ik dit jaar dan ook allemaal opnieuw doen. Leek me wel leuk om een overzicht te maken van alle nailarts de ik in 2012 maakte. 2012 alweer. 2 jaar geleden. Man ik weet nog dat ik sommige van de nailarts maakte. Echt tof om te zien hoeveel ik gegroeid ben. Toen heb ik trouwens dag 20 overgeslagen omdat ik dat echt niet kon. Nou dit jaar ga ik die lekker wel doen!


In 2013 deed nagellakland ook de 31 day nailart challenge, maar eigenwijze ikke deed een andere. Mensen hebben The New 31 day nailart challenge bedach en die heb ik toen gedaan. Nuja, bijna. Want ik heb deze helaas niet afgemaakt. Ik werd ziek en heb em toen niet meer afgemaakt. Of misschien zat ik vast op de thema’s. Want dag 25, 26 en 27 vond ik echt supermoeilijk.

Het idee is dus dat je dagelijks een nailart maakt. De nailarts zijn verdeelt in 3 blokken; kleuren, stijlen en geinspireerd op. De 31e nailart een nailart waarbij je een nailart namaakt van iemand anders. Je hoeft geen blog te hebben om mee te doen. Op twitter en instagram en facebook kan ook. ALs je het tagt met #31dc2014 kan iedereen het makkelijk zien.

Waarom meedoen? Ik heb in de twee keer dat ik meeheb gedaan enorm veel geleerd. Nailarts hoeven echt niet perfect te zijn, maar door tutorials te zoeken en dergelijke leer je echt een hoop. Je hoeft helemaal niet veel nagellak te hebben, een paar lakken zijn prima.

Over twee weken en een paar dagen begint september alweer en het lijkt me heeel tof als er mensen meedoen. Misschien alleen op instgram, maar ik hoop ook op andere blogs.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuk om dit zo te zien!
  Beau recently posted…BOEKREVIEW: Toen ik je zag – Isa HoesMy Profile

 2. Reply

  Wat ontzettend leuk! Ik zou graag meedoen, maar in september begint school weer en dan gaat dit me echt niet lukken πŸ™
  Anna recently posted…MY BIG FAVE #2 | JIMMY CHOO FLASHMy Profile

 3. Reply

  Wat gaaf zeg! Leuk dat je weer mee gaat doen, erg benieuwd naar je creaties!
  NailTalk recently posted…Nail art favorites!My Profile

 4. Reply

  Ik ga denk ik meedoen met mijn nagelaccount op instagram: nailsbymarly πŸ™‚

 5. Reply

  Ik vind die challenges altijd superleuk om te doen, maar helaas heb ik niet elke dag de tijd.
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Max&More Baked Eyeshadow – 535 GoldMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge