Sally Hansen – Salon Manicure – Resurrection

Ik heb een hoop nieuwe Sally Hansen lakken van de Action en ik heb ze ook al wel gedragen, maar nog geen tijd gevonden om ze te swatchen. Ik weet niet, misschien omdat ze nog volop bij de action liggen, maar ik heb nog geen haast gemaakt om ze te swatchen. Ik was toch wel benieuwd naar deze blauwe.De lak dekt opzich al wel met 1 laagje, maar voor de foto en de houdbaarheid heb ik nog een tweede laagje aangebracht. Dan is de lak ook meer glossy, want dan zie je de ribbels van mijn nagels minder. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik verder over deze lak moet zeggen. Ik vind de kleur erg mooi, maar verder niet speciaal. Het kwastje is wel prettig; breed en rond, maar ik vind ze erg op die van catrice lijken.


Ik blijf het zeggen. Als ik voor Sally Hansen 10,99 had betaald had ik me bedrogen gevoeld, maar voor 1 euro bij de action vind ik het prima.

Heb jij al bij de action gekeken?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een prachtige kleur!
  Beau recently posted…UITSLAG: Mijn allereerste winactieMy Profile

 2. Reply

  Wat een mooie kleur is dit toch! Fijne dekking hebben deze Sally lakjes ook.
  Mirjam recently posted…Nailart: Babyshower It’s a Girl!My Profile

 3. Reply

  Echt een onwijs mooie kleur. Voor 1 euro sowieso prima, ik weet wel dat ik niet meer de hoofdprijs voor zulk soort lakjes ga betalen.
  Mirne recently posted…Havermout mais koekjesMy Profile

 4. Reply

  Voor 1 euro is het inderdaad niet een lakje om te laten liggen.
  Soraya recently posted…The Neverending Pile – TextureMy Profile

 5. Reply

  Dat kleurtje heb ik ook. Erg mooi! Vind het wel een klein beetje stroperig, maar ja voor 1 euro vind ik dat niet zo erg.
  Jessica recently posted…Birthday wishesMy Profile

 6. Reply

  Hihi ik heb precies dezelfde lak online staan en wat je zegt als je hem voor 10,99 had gekocht had je je best bedrogen gevoelt.

  Ik vind het zeker een mooie kleur!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…ResurrectionMy Profile

 7. Reply

  Wat een mooie kleur is dit
  Manon recently posted…W7 Conceal MeMy Profile

 8. Reply

  Mooi lakje, doet me denken aan jeansstof. Fijn dat ie zo goed dekt ook 🙂
  Bianca recently posted…Nail art ~ Baby You’re A FireworkMy Profile

 9. Reply

  Ik heb inmiddels toch al wel wat mooie dingen opgehaald bij Action, maar er was niet heel veel meer over moet ik zeggen. Ik heb van Sally Hansen alleen een glitter meegenomen en nou ja, daar kan niet heel veel mee fout gaan. Hoewel ik moet zeggen dat ik een bedrag als 10,99 ook veel teveel had gevonden. Iets moet wel heel speciaal zijn voor ik daar ook maar over na wil denken voor zo’n prijs.

 10. Reply

  Fijn dat ze nu zo goedkoop te krijgen zijn! Ik vind de kleur erg mooi.
  Lotte recently posted…BEAUTY: Favorieten van Bernadet – mei 2014.My Profile

 11. Reply

  Hele mooie kleur dit!
  Mariska recently posted…Dove Caring Protection douchecrèmeMy Profile

 12. Reply

  Erg leuk, ik heb ’em nu zelf ook op!
  Jaimy en Laura recently posted…Klaar voor het WK met de Holandress!My Profile

 13. Reply

  hij is nice 😀
  femketje recently posted…Suzi Vasques Dias, shopt voor klanten.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge