Sally Hansen – Extreme Wear Glitter – Frazzle Dazzle, Confetti Cake, Rosey Shooter & Green Rocket

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze lakjes kocht bij de action, maar toen ik er laatst was zag ik ze nog liggen, dus ik denk dat ik de swatches nog wel kan laten zien. Glitterlakken zijn imo altijd wel een leuke toevoeging aan je stash en helemaal als ze maar 1 euro per flesje kosten.

Frazzle Dazzle

Gouden glitters in verschillende vormen. Hier over een mooie matte lak van Essence genaamd Candy Crush.Β  1 laagje glitter met daarin hexagonale glitters, klein, middelgroot, en groot.Hier en daar ook wat bar glitter die vna mij weg had mogen blijven.

Confetti Cake

Is dit geen snoepige combinatie? En dan ook nog dat de lak Confetti Cake heet. Kleine paarse glitters en grotere zilveren en blauwe glitters. Ja deze vind ik wel leuk. Vooral omdat deze niet superveel dekking heeft. Hier trouwens over Essence Free Hugs.

Rosey Shooter

Deze heeft een hoop verschillende soorten glitter. Wit en rood. Groot en klein. Bar, ronde en hexagonale glitter. Ik vind deze glitters best druk zo bijelkaar. Maar over een creamy lak toch best leuk. Hier over Papa Don’t Peach van Catrice.

Green Rocket

Ik weet niet of ik deze combi juist leuk vind omdat de basis lak neon is, but I love this. De basis is China Glaze Highlight Of My Summer; een mintgroene lak die in drie dunne laagjes dekt. Misschien vallen een aantal glitters op de foto een beetje weg, maar er zitten zilveren, groene en witte glitters in.

Ik kocht deze glitterlakken voor 1 euro per stuk bij de action. De vorige keer dat ik bij de action was heb ik deze lakken nog zien staan, dus ik denk dat als je ze inmiddels nog niet had, je ze nog wel moet kunnen krijgen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind de witte glitter in Rosey Shooter en Green Rocket erg leuk!
  Squeaky Q recently posted…GIVEAWAY – Mont Bleu Nail File SetMy Profile

 2. Reply

  Wat een leuke lakjes!
  Dionne recently posted…WIN | Een Sleek palette naar keuze #5My Profile

 3. Reply

  kekke glitterlakken πŸ˜€
  femketje recently posted…WINACTIE – 3 EOS Lipbalms!My Profile

 4. Reply

  Het zijn zeker heel erg leuke lakjes, en helemaal voor die prijs…leuk!
  Petra recently posted…Uit de lade gehaald: Pink Tease, Nail jewels….My Profile

 5. Reply

  Die paarse heb ik ook gekocht maar nog niet gebruikt. Leuk om te zien!

 6. Reply

  Super leuk gecombineerd!
  Eilish recently posted…Fashion β™₯ Loavies shoplog | Mijn eerste videoMy Profile

 7. Reply

  Wat een super leuke glitterlakken!
  Manon recently posted…Lovea Nature – Argan radiance Shampoo & ConditionerMy Profile

 8. Reply

  Confetti cake is leuk zeg! Mooie combi’s heb je gemaakt!
  NailTalk recently posted…Aengland – Briar Rose / Sleeping Beauty (picture heavy!)My Profile

 9. Reply

  Leuke lakjes!
  Beau recently posted…15 things that make me smile #3My Profile

 10. Reply

  Mooie lakjes! Vooral die laatste combi vind ik heel erg mooi πŸ™‚

 11. Reply

  Ik ben zelf niet overdonderd maar het ziet er best goed uit!

 12. Reply

  Hmm, ik vind ze niet super eerlijk gezegd.
  Linda / Oh My Beauty recently posted…China Glaze All Aboard Collection swatchesMy Profile

 13. Reply

  Wat een mooie glitters.
  Nicole recently posted…Empties!My Profile

 14. Reply

  Erg gave kleurtjes!

 15. Reply

  Vind de laatste combinatie erg leuk, ook al draag ik zelf zelden groene lak.

 16. Reply

  Die mintgroene combi is mooi!
  Miriam recently posted…StijldansenMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge