Sally Hansen Fuzzy Coat – 500 Fuzz-Sea & 800 Tweedy

Ik was mijn map met foto’s aan het doorzoeken en ik kwam deze laatste twee feather lakken tegen. De laatste twee Fuzzy Coat swatches die ik nog had liggen. Ik hoop niet dat jullie al feather-lak moe zijn? Want ik heb nog 6 pretties van Golden Rose liggen.

Als eerste nog even You Don’t Know Jacques van OPI, de lak waar ik de Fuzz-Sea over heen heb gelakt. 1 laagje van Fuzz-Sea maar hoor. Ik vind het zelf al wel voldoende. Dan kan je nog de glitters zien en gaan ze niet zo over elkaar heen liggen. Dan word het imo een rommeltje. Fuzz-Sea bevat blauwe en gle glitter en wel grappig, op sommige momenten lijkt het flesje wel groen ๐Ÿ™‚Hier nog een keer OPI Malaga Wine, een wat donkerdere rode kleur dan klassiek rood. Hier overheen heb ik 1 laagje van Tweedy aangebracht. Zwarte en witte barglitters. Ik vind de combinatie zo wel leuk, maar ik heb het idee dat de witte glitters en de zwarte glitters aan elkaar blijven zitten. Dan kan je niet met je kwastje over de glitters ‘aaien’ om ze uit elkaar te krijgen, want dan wordt de rode onderlaag weer nat en gaat mengen. Je moet dus echt zo min mogelijk glitter op je kwastje hebben en dan opbouwen.Heb jij feather lakken? Heb jij die van Sally Hansen in de winkels zien liggen? Zou jij ze kopen? Ze kosten โ‚ฌ9,95 per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  De 1e combinatie vind ik leuk;)!

 2. Reply

  Dat heb je allebei erg leuk gecombineerd.

 3. Reply

  Ik vind die blauwe erg leuk en vrolijk! Deze week zijn alle Sally Hansen lakjes bij Ici paris 2 voor 10 euro ๐Ÿ˜‰ Scheelt weer!

 4. Reply

  Ik vind ze allebei echt leuk! ๐Ÿ™‚

 5. Reply

  ben zelf nog steeds niet weg van het effect van de fuzzycoats, niet voor mij weg gelegd ๐Ÿ™‚

 6. Reply

  You Donโ€™t Know Jacques vind ik erg veel op Lost In Mud lijken van Catrice (oude collectie). Ik vind de combi’s ‘mwah’….Sorry…

 7. Reply

  die zwartwitte is gaaf ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge