Sally Hansen || Firey Island, Pennies For Heaven & Greige

Voor Chantal swatchte ik al deze 3 lakken van Sally Hansen, maar daar was ik eigenlijk niet zo over te spreken. Ik schreef al dat ik maar hoopte dat ik gewoon 3 minder goede lakken had gekregen. Ik was dus heel benieuwd naar andere Sally Hansen Salon Manicure lakken. Vandaag heb ik er nog drie voor jullie

Firey Island

Te beginnen met Firey Island. Een oranje rode lak die het erg goed zou doen op Koningsdag. Bij deze was ik al gelijk meer te spreken, want deze dekt met twee laagjes. Niet gek!

Pennies For Heaven

Pennies For Heaven is een bronze/koperkleurige foil. En het is een hele fijne foil, want deze dekt al met 1 laagje. Als de lak met 1 laagje al dekt maakt het eigenlijk niet uit, want dan droogt de lak sowieso snel.

Greige

Greige is een mix van grijs en beige. Greige. Het is dus ook een grijze lak met een licht bruine ondertoon. Ik vind dit echt zo’n leuke kleur voor de winter. Ik heb wel zo’n knuffelvest in deze kleur.

Deze lakken bevielen me een stuk beter. De dekking is een stuk beter. Ik vind het niet tof om 4 of 5 laagjes op te moeten brengen. Zeker voor een ‘doodgewone’ mintgroene kleur. Deze oranje, grijze en koperen kleur dekken goed en als je de kleur leuk vind, kan ik ze zeker aanraden. Volgens mij zijn deze lakken te koop bij Ici Paris XL voor โ‚ฌ9,95

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Aparte tinten :3

 2. Reply

  Prachtige kleurtjes!

 3. Reply

  Het zijn hele mooie lakjes met een mooie glans! Mooie foto’s heb je gemaakt trouwens ๐Ÿ™‚

 4. Reply

  De eerste kleur vind ik erg mooi

 5. Reply

  Greige vind ik erg mooi!

 6. Reply

  OMG…. Pennies for Heaven moet ik echt hebben!! <3

 7. Reply

  Pennies For Heaven = liefde, al zijn de andere ook erg mooi

 8. Reply

  Pennies for heaven is mooi!

 9. Reply

  Het zijn niet echt mijn kleurtjes!

 10. Reply

  de eerste en laatste kleur is heel mooi

 11. Reply

  de eerste 2 kleuren zijn mooi, grijs hoeft voor mij niet zo.

 12. Reply

  […] en deze lakken zouden van alles in รฉรฉn moeten zijn. Basecoat, nagelversterker, kleur en topcoat. Ik liet al eerder deze paar kleuren zien, vandaag nog […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge