Sally Hansen – Xtreme Wear – Berry Juicy

Sally Hansen is een merk waar ik tot nu toe eigenlijk niets van moest hebben. De dekking van de Salon Manicure lijn heeft me telleurgesteld en dat voor 11 euro per flesje. Nou, ik geef wel 3 euro meer uit voor een OPI lak. De Xtreme Wear lakken die bij de kruidvat te krijgen zijn vond ik ook niet boeiend. De meeste waren onwijs streperig en liet ik liever liggen voor die 8 euro per stuk. Ik heb duidelijk de verkeerde lakken gespot, want ik heb nu 3 lakken waar ik best van onder de indruk ben.

 


Een lichtroze lak! Ik ben dol op zulke kleuren. Mijn favoriet Go Go Pink van China Glaze is inmiddels bijna op en ik had wel een vervanger nodig. En het mooie is, deze lak dekt met twee laagjes. Of nog mooier; ik heb hier slechts 99 cent voor betaald bij de action. Ik heb de Xtreme wear lakken eigenlijk nooit in de winkels zien liggen, dus het was al leuk dat je zo’n merk als Sally Hansen nu goedkoop kon krijgen. Helemaal leuk als je dan ook echt blij met je aankoop bent.


Heb jij lakken van deze Xtreme Wear lijn van Sally Hansen? Wat is jouw ervaring?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik heb er geen ervaring mee, maar ik vind deze kleur erg mooi!
  Jaimy en Laura recently posted…Laura’s week #17My Profile

 2. Reply

  Wat een schattige kleur
  Manon recently posted…The Nom Nom Nom TagMy Profile

 3. Reply

  Ik heb zelf geen ervaring met Sally Hansen, maar die kleur is te gek! Mat zou misschien ook helemaal top zijn!
  Kiki Hasselton recently posted…Lesbisch……. Toch?!My Profile

 4. Reply

  love die lakjes, ze lakken zo fijn 😀
  femketje recently posted…Make-Up Stash!My Profile

 5. Reply

  Ik heb alleen een glitter hiervan, ook bij de Action vandaan. Daar ben ik wel tevreden mee, maar een glitter is natuurlijk wel heel anders dan een creme lakje.
  Twee laagjes is echt super voor zo’n kleurtje!
  Cutecle recently posted…Nail art: ✿Dotted Flowers✿My Profile

 6. Reply

  Wat een super mooi zacht kleurtje!
  Anna recently posted…PHOTOGRAPHY | DI-FORCEDMy Profile

 7. Reply

  Wow wat een prachtig kleurtje, ik hoop dat ik ze ook nog eens bij de Action zie liggen want ik vind het hele fijne lakken! Bij Big Bazar zijn ze ook maar dan voo €2,99 🙂
  Stella recently posted…Home (P)inspiration:: Bloemen in huisMy Profile

 8. Reply

  Mooi kleurtje dit, ik val altijd wel voor dat soort melk-achtig roze kleuren! Ik ben benieuwd naar hoe lang deze blijft zitten!
  Meike recently posted…New in: Clarks Desert BootsMy Profile

 9. Reply

  Oeeeeh wat een zoet kleurtje!
  Kaylani recently posted…Nieuwe Catrice producten herfst/winter 2014My Profile

 10. Reply

  op jou nagels vind ik hem er erg mooi uit zien!
  Angelique recently posted…Favo`s & No Favo`s juni 2014My Profile

 11. Reply

  Leuk kleurtje!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Special Eye TodayMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge