Rimmel Rita Ora – Daisy Days, Wild-er-niss & Roll in the Grass

Soms zijn er van die lakken die maar blijven liggen. Ik heb praktisch alle lakken wel eens opgehad. Sommige draag ik vaak, sommige maar hier en daar in een nailart. Maar het gebeurt niet zo heel vaak dat ik een stel lakken heb ik die ik gewoon nog nooit gedragen heb. Vandaag een paar van die lakken.

Daisy Days


Daisy Days is een mooie gele lak. Niet te fel, niet te pastel. Lakt niet superegaal, en heeft drie laagjes nodig, maar de droogtijd is okay. Geen aanrader, maar zeker geen miskoop.

Eerste poging tot gradient stamping.. Ik heb van Born Pretty Store twee stempellakken; een lichtblauw en een donkerblauwe. Ze hebben een hoop leuke imageplates en ik heb er een mogen uitkiezen met watermarble printjes. ย Ik heb de bovenste helft van het design op de imageplate bedekt met lichtblauwe lak, de onderste helft met donkerblauwe stempellak en dan een paar keer met mn creative schraper (lees soort van pinpas, want die bekrast de imageplate niet) over het design ‘geschraapt’ ย en zo liepen de kleuren beter in elkaar over en vervolgens heb ik dat op mn nagels gestempeld. Ik durf het niet helemaal zeker te zeggen, maar ik denk toch dat de ‘krasjes’ in het design liggen aan de imageplate.

Roll in the GrassOeh I love this colour! Iets tussen groen en turkooise in. Hier zie je twee laagjes. Ook deze lakt niet helemaal egaal, maar ik vind het kwastje wel fijn. Brengt makkelijk aan.

Okay, ik besloot met het andere born pretty store imageplate wat ik laatst binnenkreeg te stempelen. Ik was heel benieuwd hoe lichtblauw er over die turkooise kleur zou uitzien (want op graskleur vind ik em niet lijken).

Wild-er-Ness


Dit is echt zo’n lieve kleur lila. Maar net als de andere lakken brengt deze niet egaal aan. Dit zijn drie laagjes, want deze lak was de meest sheer van de 6 die ik heb. Ik wist niet of ik nog een 4e laagje erover moest aanbrengen.

 

Okay, ik heb een paar van deze lakken al wel eens gebruikt in een nailart, maar niet alle. Ik heb ze zelf in een aanbieding gekocht. 1+1 gratis en ook een keer met een aanbieding van mn kruidvatkaart met 50% korting. Ik weet niet of ik ze voor 3,99 per stuk zou kopen, maar voor 1,99 per stuk wel.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, wat een mooie nagellakjes. En wat heb je er prachtige nail arts mee gemaakt!
  Vanessa recently posted…PLOG: Naar het bos, gewonnen pakketjes & speculoos ijsMy Profile

 2. Reply

  Echt hele mooie lakjes. Ook erg leuk dat je met allemaal een nail art hebt gemaakt!
  Nicole recently posted…Kiko Universal Fit Hydrating FoundationMy Profile

 3. Reply

  Oehh..hele mooie lakjes, de nail arts zijn ook heel erg mooi ๐Ÿ™‚
  X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge